nlc.hu
Trend
Gyönyörû esküvõi ruhák

Gyönyörû esküvõi ruhák

Az Eklektika Kft. 2006. február 1-én nyitotta meg bemutatótermét Budapesten a Podmaniczky u. 51. szám alatt. Már az üzlet kialakításánál az volt a tulajdonosok fõ célja, hogy a leendõ menyasszonyok a lehetõ legtökéletesebben érezzék magukat.




Érezzék, hogy itt valóban ők a legfontosabbak. Már a belépésnél szembetűnő az a kényelem, otthonosság, meleg légkör, amit az üzlet áraszt magából.

Az árukészlet pedig – azt hiszem túlzás nélkül állíthatjuk -, a mai napig egyedülálló Magyarországon. Persze az sem elhanyagolható, hogy folyamatosan valami új kollekcióval igyekeznek a tulajdonosok kedveskedni a vendégeiknek, a legjobbat szeretnék kínálni az üzletbe látogató hölgyeknek.

A romantikusabb stílust kedvelői a Sincerity, Venus és Justin Alexander modellek mellett mostantól a MoriLee és Ronald Joyce kollekcióból is válogathatnak. Ezeket a gyönyörű ruhákat a világszerte ismert tervező, az amerikai Madeleine Gardner (New York) álmodta meg, és napjainkban az egyik legkeresettebb kollekciók a nemzetközi – főleg amerikai és angol – piacokon. Érdemes megemlíteni, hogy május 15.-ig MoriLee és Ronald Joyce katalógusokból meglehet rendelni a ruhát és csak a bérleti díjat kell kifizetni. Azaz ha valaki nem kívánja megtartani, nem kell a modelleket feltétlenül megvásárolni.











 


 


 


 


 


 


 


 


 



E mellett persze újabb és újabb termékekkel gazdagodik az üzletben található Linea Raffaelli árukészlet. Ezt már lassan nem is kell bemutatni a magyarországi menyasszonyoknak, hiszen Párizs és Milánó után már Budapesten is egyre nő rajongói száma. Ha valaki valami különleges, egyedi, modern, de mégis romantikus ruhában szeretne oltár elé állni, mindenképp tekintse meg!







Persze ne felejtkezzünk el a részletekről sem. Már a tavalyi évben is kapható volt a világhírű Rainbow cipő kollekció, idén azonban minden eddiginél nagyobb árukészlet található az üzletben, ami folyamatosan megújul a szezon folyamán. Hiszen a cég – hosszas egyeztetések után – kiérdemelte a hivatalos Rainbow Club Partner nevet, és 2007. áprilisától a cég magyarországi hivatalos márkaképviselet lett.























 


 


 




Hogy mit jelent ezeket a cipőket viselni azt a cég filozófiája fejezi ki a legjobban: „ Nekünk ez többet jelent egy egyszerű szatén cipőnél. Ez szenvedély, hit és látomás. Egy út, amin 1986 óta járunk. A munkánk az életünk, minden lélegzetünk, és reméljük ez kollekciónkon visszatükröződik. Élvezze. Önnek készítjük.”

A menyasszonyiruha-bérlés díj mellé, minden kedves menyasszonynak aki a Nők Lapja Cafe-ra hivatkozva érkezik üzletünkbe 10% kedvezményt adunk a menyasszonyi , illetve az estélyi ruhák bérleti díjából.
Az akció vége: május 31.


Látogass el a webshopunkba! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top