Trend

Pamela Anderson extrém esküvõje

A kebelcsoda ismét férjhez ment, szíve választottja (Tommy Lee után) ismét egy rocksztár: Kid Rock. Sejthetõ volt, hogy az egykori Baywatch-lány nem egy szokványos menyegzõt tervezett magának és kedvesének.





A 39 éves Pamela Anderson fejét bekötötték. A szőkeség első férje, a dobos Tommy Lee után másodszor is ragaszkodott ahhoz, hogy hites ura a rock szerelmese legyen. A 35 éves Kid Rock személyében pedig megfelelő partnerre talált. 

Pamela és Kid Rock – becsületes nevén Robert James Richie – 2001-ben ismerkedett meg egymással, 2002-ben pedig megtartották eljegyzésüket. A kézfogót azonban nem követte esküvő, mivel a pár nem tudott megegyezni házasságkötésük helyszínéről. Végül szakítottak, de mivel rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, nemrég újra egymásra találtak. Ezúttal már az esküvő sem maradt el. „Egyik pillanatról a másikra döntöttünk így. Spontán ötlet volt, de jól átgondoltuk, és ez tűnt a legjobb lépésnek. Amióta egyedül nevelem a gyerekeimet, Brandont és Dylant, valami csodára vártam, hogy végre megváltozzon az életem. Most pedig eljött ez a pillanat. Szerelmes vagyok, és boldog” – nyilatkozta Pam. A szerelmespár okult korábbi hibájából, s rögtön négy helyszínt választottak ki, egymás után négyszer is kimondva ki a boldogító igent.


Rock and Roll esküvő

A páros első esküvőjére 2006. július 29-én, egy verőfényes nyári napon került sor, nem is akármilyen helyszínen. Pam és Kid a franciaországi Saint Tropez partjaihoz közel, az Altavita nevű jachton tartotta meg a kézfogót. A szertartás alatt a menyasszony hófehér, rózsaszín és fehér liliomokkal díszített miniruhát, fehérarany tiarát és hosszú fátylat viselt. Vőlegénye nem vitte túlzásba az öltözködést: a rockeren egyszerű fehér póló és baseball-sapka volt. A ceremónia végén a násznép hatalmas ünneplésbe kezdett, rengeteg fehér és ezüstszínű lufit engedtek a magasba az ifjú házasok tiszteletére.

Közben Pamela fehér bikinire cserélte esküvői ruháját, majd tálalták az ünnepi menüt: sört és whisky-t. A meghívott vendégek között ott volt Cindy Crawford egykori szupermodell, Lars Ulrich, a Metallica dobosa, valamint Elton John énekes és partnere, David Furnish. Az egyik vendég szerint „Pamela volt a leggyönyörűbb menyasszony, akit valaha láttam, olyan volt, mint Brigitte Bardot. Kid Rock pedig teljesen úgy nézett ki, mint egy igazi rocksztár. Amikor megcsókolta a mennyasszonyt, mindenkinek könnybe lábadt a szeme.” Furnish pedig egyenesen „rock and roll esküvőnek” titulálta az eseményt. Az ifjú férj sem tagadhatja le, mennyire szerelmes: „Boldog vagyok, hogy újra egymásra találtunk. Halálom napjáig szeretni fogom Pam-et.” A jachton zajló vigadozás után a vendégsereg egy Saint Tropez-i klubban, egész éjszaka tartó bulival folytatta ünneplést.







Törvénybe ütközve
A szerelmespár valójában nem jachton, hanem szárazföldön szerette volna megtartani első esküvőjét. A Saint Tropez-i törvények szerint azonban csak bejelentett lakosok házasodhatnak össze a francia városban. Pamela és Kid Rock viszont ragaszkodott a helyszínhez, így kibérelték a már említett jachtot, és a nyílt vízen tartották meg a menyegzőt. A tenger területe ugyanis nem tartozik hivatalosan a városhoz, ezért nem szegték meg a település törvényeit…
A házaspár első menyegzője után még 3 helyszínen esküdött egymásnak hűséget: Malibun, Detroitban és Nashville-ben. „Minden helyszín különlegesen fontos az életünkben, ezért döntöttünk úgy, hogy mindenhol rendezünk egy kis ünnepséget. Egyiknek sem szánunk komolyabb szerepet, mint a többinek” – mondták.

A második esküvő már komolyabbra – és hivatalosabbra – sikerült, hiszen ahhoz, hogy érvényes legyen a frigy, a két sztárnak mindenképpen házasságot kellett kötnie az Egyesült Államok területén is. Pamela és Kid Rock 2006. augusztus 2-án, egy Beverly Hills-i házasságkötőterem kápolnájában nyilvánította ki akaratát, immár másodszor. A ceremónia szűk körben zajlott, a kápolna borostyánnal, fehér virágokkal és romantikus fényekkel volt díszítve. A hivatalos amerikai esküvő után Mr. és Mrs. Richie előbb Nashville-be, majd Detroitba utazott, hogy mindkét helyen újra megesküdjenek. A házaspár a négyszeres igen kimondása után Detroitban töltötte mézesheteit, valószínűleg az esküvőéhez hasonló, kissé extrém körülmények között.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top