nlc.hu
Trend
Megjósolták neki, szerelmes lesz

Megjósolták neki, szerelmes lesz

Szinte még gyerek. Na jó, kamaszlány. De kiforrott elõadó. Lola az év énekesnõjének járó díjat vehette át a rangos zenei versenyen, a Viva Cometen.

Ritkaság még nálunk, hogy nem a sztárral, hanem a menedzserrel kell időpontot egyeztetni. Lola esetében mégsem meglepő, hiszen kell valaki, aki az aprócska énekesnőre vigyáz.





– Rengeteg honlappal, rajongói fórummal és személyes információval találkoztam az interneten, amikor készültem erre a beszélgetésre. Milyen érzés, hogy ilyen sokan foglalkoznak veled?

– Furcsa. A mai napig meglepődöm rajta. De szerintem mindez csak azért van, mert a rajongóim pont ahhoz a generációhoz tartoznak, amelyik a számítógép előtt nőtt fel.

– Bár az életed nyitott könyv, sokan mégis azt hiszik, hogy 16 évesen fedeztek fel, „megcsináltak”, így indult a karriered. Pedig jóval régebb óta énekelsz…

– Hatéves koromban úgy mentem el életem első énekversenyére, hogy senki nem tudta, egyáltalán mennyire tudok énekelni. Csak a nővérem, aki ma már egy zeneiskolában tanít.

– Ő fedezte fel a hangodat?

– Lehet mondani. A nővérem járt énekversenyekre. Egy lengyelországi megmérettetés előtt megbetegedett valaki, engem vittek el helyette. Akkor énekeltem először zenekarral, ráadásul lengyelül. Második lettem, és senki nem értette, honnan került elő ez a gyerek.

– Később színitanodába is jártál…
 
– Igen, a suli mellett, és táncolni, énekelni tanultam. Mellesleg onnan ismerem a menedzseremet, Bodnár Tibit is, akinek az édesapja vezette a színészképzőt. Nem is gondolnád, hogy a ma ismert emberek közül hánnyal jártam oda együtt! Aztán a tanoda megszűnt, én gimibe mentem, és egy időre abbahagytam az éneklést. A hallgatásnak az vetett véget, hogy Tibi megkeresett egy ötlettel, így indultam el három éve, Lolaként. Akkor ünnepeltem a 17. születésnapomat.





– A Lola csak művésznév? Elárulod, mi az igazi neved?

– Ha nem bánod, inkább nem. Zavarna, ha elmegyek valami hivatalos eseményre, és a keresztnevemen szólítanának.

– De amikor hazamész Hatvanba, ahol gyerekkorod óta ismernek, csak nem vagy Lola?
 
– Régebben szerettem teljesen különválasztani magamban az énekesnőt és a civilt. Manapság mindenki összevissza hív, és már nem is zavar annyira. Több önbizalmam lett, büszke vagyok arra, amit csinálok. A barátaim viszont az eredeti nevemen szólítanak, ez jó érzés, a mi titkunk…

– Teljesen azonosultál Lolával?

– Igen. Nemrég az jutott eszembe, hogy jövőre, amikor új személyit kell csináltatnom, második keresztnévként felveszem a Lolát, annyira eggyé forrtunk már.

– Másként viselkedsz Lolaként?

– Akkor vagyok Lola, amikor a színpadra lépek. A műsor, a klipek, a fellépőruhám, a dalaim – ezek szólnak Loláról, egyébként olyan vagyok, mint bárki más.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában, melyhez karkötőt kapsz ajándékba! Keresd az újságárusoknál!

www.maximanet.hu


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top