nlc.hu
Trend
Visszatért a képernyõre

Visszatért a képernyõre

Elõször a nevén, majd bámulatos fogyásán rágódtak a lapok. Étkezési zavarokról is felröppent a hír – de Mónika belátta, ez velejárója az ismertségnek. Amikor úgy érezte, minden kötél szakad, kivett egy féléves pihenõt, most kezdett újra televíziózni.

Mónival a lakásától száz méterre találkozunk, így egyáltalán nem lepődöm meg, hogy a kávézóba belépve nemcsak a pultoskisasszony, de minden vendég ismerősként üdvözli.





– Látom, mennyire otthonosan élsz itt. Mindig belvárosi lány voltál?

– A hatodik kerületben születtem, de már jó ideje Újlipótvárosban lakom. Vérbeli nagyvárosi emberként itt érzem igazán otthon magam. Soha nem vágytam csendes kertvárosi magányra, inkább egy hatalmas tetőteraszra, ahonnan
a bérházak kéményein túl csodás kilátás nyílik Budapestre.

– Jó hosszú ideig voltál szabadságon, mivel töltötted az elmúlt hónapokat?

– Rám fért már a pihenés. Kilenc évig egyáltalán nem tudtam hosszú szabadságra menni. Amikor abbahagytam a Delelőt, egy darabig fogalmam sem volt, mi következik, csak év végére körvonalazódott az új feladat. A Kvíz 10 című napi vetélkedőműsort vezetem az RTL Klubon. Persze a pihenőidő alatt sem tétlenkedtem! Már régebben vállaltam PR-marketing munkákat, és néha sajtósként is dolgozom. Sas Tamás rendezésében készül egy magyar film, a Kilenc és fél randi, annak a sajtófőnöke vagyok. Bár csak jövő februárban kerül a mozikba, már most rengeteg a teendőm vele. Aztán ott van a színház. Nyáron ugyan szünetel, de szeptembertől visszatérek az IBS színpadára. Nem az motivál, hogy több lábon álljak, így érzem teljesnek az életemet. A sok apró részlet adja ki a kerek egészet.





– Az ismertséged előnyt vagy inkább hátrányt jelent a munkáid során?


– Sajtósként az úgynevezett sztárság minden előnyét élvezem. Színészként viszont már nem mondhatom el ugyanezt. A televíziós múlt nem túl jó ajánlólevél a színházi világban. Ezen a téren kétszer annyit kell bizonyítanom, mint másoknak. Egyébként nem ragaszkodom mindenáron a képernyőhöz, ha úgy adódna, gond nélkül el tudnám engedni. Az is lehet, hogy nemsokára egészen más irányba halad majd az életem.

– Ez sokat sejtetően hangzott. Esetleg a családalapításon töröd már a fejedet?

– Tényleg nem tudom megmondani, mit hoz a holnap! A gyerekvállalásnak is eljön az ideje, de ez nem azt jelenti, hogy máris tervezzük. Viszont hiszek a sorsszerűségben, így ebből adódóan bármi megtörténhet.

– Mit tudhatunk meg a párodról?

– Nem sokat. Nem szeretek a magánéletemről beszélni, hiszen az igazán csak rám tartozik. Boldog vagyok, ennyit elég is tudni rólam – mosolyog.

– Esetleg valami rossz tapasztalat miatt mondod ezt?

– Már réges-rég hozzászoktam a negatív véleményekhez, szerintem az ismertséggel ez együtt jár. A fogyókúrám és a nevem miatt kaptam rendesen a kritikát. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy például Gálvölgyi János paródiája annak idején sokat
segített nekem, és persze imádtam is.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!

www.maximanet.hu


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top