nlc.hu
Trend
Nem tipikus kubai menyecske!

Nem tipikus kubai menyecske!

Néha nagyon álmos, de amúgy boldog, és elégedett az életével. Nem érdekli, ha megjegyzést tesznek az alakja miatt. Edinának csak az a fontos, hogy a férje ízlésének megfeleljen. Alberto pedig úgy szereti, ahogy van!




Könnyű nyári ruhában csomagolja össze élete emlékeit Gombos Edina. Minden fiókot kiürít, a fényképeket, távoli utazásokról hozott dísztárgyakat mind-mind dobozba pakolja, hogy aztán majd a férjével közös új otthonában kerüljenek ismét elő.
– Olyan boldog vagyok! Egy Buda környéki gyönyörű faluban sikerült házat vennünk. Az új otthonunk hegytetőn áll, a kertben ősfenyők, az ablakaiból pedig a Dunára látni. A szüleim már régóta arrafelé élnek, mi eddig csak álmodoztunk, milyen jó lenne a közelükben lenni. A házat még átalakítjuk, elsőként egy hatalmas fürdőkádat szerzünk be. A korábbi lakásunkban csak zuhanyfülke volt, így kimaradtak
a meghitt, gyertyafényes fürdőzések.
– Ilyen romantikus vagy?
– Igen. És Alberto értékeli ezt. Meg azt is, hogy a nők többségével szemben nem akarok annyira csont és bőr lenni, mint a reklámokban látható modellek. A férjem épp azt szereti bennem, hogy nőiesen gömbölyű vagyok.
Én pedig elsősorban az ő elvárásainak szeretnék megfelelni, neki akarok tetszeni.




– Szerintem nemcsak Albertónak tetszel, hanem más férfiaknak is…
– Pedig ha tudnád, hogy mennyire nincs időm magamra! Leginkább az bánt, hogy nem tudok sportolni. Örülök, ha kéthetente egyszer eljutok kozmetikushoz, manikűröshöz. Hétköznap hajnali háromkor kelek, gondolhatod, mennyit alszom. Legfeljebb négy-öt órát.
– Hova ez a pörgés? Nemrégiben még egy ajándékboltot is nyitottál, mintha nem lenne elég dolgod anélkül is…
– Fontos több lábon állni, szeretem biztonságban érezni magam anyagilag is. Most még nem megy úgy az üzlet, ahogyan szeretném, de türelmes vagyok. Kivárom, amíg beindul. Azért kezdtem bele, mert szerettem volna valami médián kívüli dolgot is. Tizenkét éve rádiózom és öt éve tévézem, kiéheztem a változatosságra. Ma már árut rendelhetek, csinosítgathatom az üzletemet, beszélgethetek a vevőimmel. Jó érzés látni, amikor elégedetten távoznak.

– A férjed is besegít az üzlet körüli teendők intézésébe?

– Igen, de főállásban légiutas-kísérő az egyik fapados társaságnál. Nagyon szereti a munkáját, és boldog, hogy olyan elfog­laltságot talált, amihez igazán kedve van. Gyerekkorában mindig az eget kémlelte, és arról ábrándozott, hogy egyszer repülőn fog dolgozni. Kubában viszont nagyon kevés az esély arra, hogy megcsípj egy ilyen lehetőséget. Ezt az álmát nálunk sikerült megvalósítania.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában, most trendi fülbevalókkal! Keresd az újságárusoknál!

www.maximanet.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top