Trend

Legyen újra a régi az alakja!

Minden nő ismeri az érzést: amikor elővesszük a csinos tavaszi ruháinkat, és azokat felpróbálva szomorúan tapasztaljuk, hogy bizony azok valahogy "összementek" az előző szezon óta. Ha a régi alakjáról ábrándozik, akkor az idei minimál-fürdőruhadivat igen jó indok arra, hogy tegyen is valamit érte. Tapasztalatból tudjuk, hogy együtt minden könnyebb!

A NIVEA kettős programot javasol célunk eléréséhez: a My Silhouette! karcsúsító zselé használatát és a páros alakformálás módszerét. A My Silhouette! természetesen karcsúsító fehér teát és ánizskivonatot tartalmaz, amely segít visszaszerezni azt a formáját, amelyben jól érzi magát. Az ánizskivonat serkenti a sejtek anyagcseréjét és az irha kollagéntermelését, hogy a kötőszövetet feszessé, erősebb szerkezetűvé tegye, és így hatékonyan formálja a testet.

 

Használata igazán egyszerű, kenje be a combját, a hasát, a fenekét, illetve azokat a testrészeket, amelyeket formálni szeretne – reggel és/vagy este!

A My Silhouette karcsúsító hatását érdemes testmozgással fokozni, és azt tudjuk, hogy csapatban tudjuk magunkat igazán motiválni! Ezért javasoljuk, hogy vegye rá a megújulásra a barátnőjét is, és készüljenek együtt a nyárra. Egyrészt közösen mégis könnyebb erőt venni magunkon, és elmenni az edzésre, másrészt jó kikapcsolódást is jelent a közös program.

A karcsú alak titka a rendszeres mozgás. Jelöljenek ki két időpontot a héten, amely mindkettőjüknek megfelel, és menjenek el edzőterembe. Végezzenek kardiogyakorlatokat és egyes izomcsoportokat megmozgató gyakorlatokat is. Ha aerobikoznak, bicikliznek, futnak vagy úsznak, óránként akár 400-500 kalóriát is elégethetnek. Levezetésként a szaunázást ajánljuk, esetleg egy közös vásárlást, megelőlegezve az új formákat.

És ne felejtse el, hogy ha közös megegyezéssel eszükbe jutna ellógni egy edzést, arra gondoljanak, hogy a rendszeres izomerősítő mozgás még a pihenés alatti anyagcserét is javítja, mivel az izmok több kalóriát égetnek, mint a zsírszövet – még akkor is, amikor éppen nem mozognak.

Ha szeretne még többet megtudni a táplálkozással, testedzéssel vagy életvezetéssel kapcsolatban, akkor iratkozzon fel a NIVEA My Silhouette tippek hírlevélre.

Mert a szépség jó érzés.

www.nivea.hu/mysilhouette

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top