Trend

NIVEA MY SILHOUETTE!

A világon mindenhol érvényes megállapítás, hogy 10 nő közül 8 elégedetlen az alakjával, vagy boldogtalan miatta.

A 20-as éveikben a legnagyobb problémát a cellulitisz okozza a hölgyek számára. Tíz évvel később a testük jelenti nekik a legnagyobb gondot, amely általában elkezdi elveszíteni régi formáját. A legtöbb esetben csupán néhány centiméterről van szó, ennyivel szeretnének vékonyabbak lenni a combjukon, a csípőtájékon, a derekuknál és a hasuk környékén.

Természetes okai vannak annak, hogy a nők teste 30 éves koruk körül változni kezd. A terhesség és a csökkenő hormonszint megteszi a hatását. Bizonyos testtájakon zsírraktárak alakulnak ki. Egyes nőknél ez a csípőn, míg másoknál a combokon következik be. Akárhol is halmozódik fel a zsír, mindegyikre érvényes, hogy sokkal nehezebb tőle megszabadulni 30 felett, mint fiatalabb korunkban. Ráadásul a terhesség és a hormonszintváltozás mellett a sejtek anyagcseréje is csökken a 30. évünk betöltése után. Ahogyan öregszünk, a sejtek egyre kevesebb kollagénszálat állítanak elő, amelyek alapvetőek a jó alak megőrzése szempontjából.

De nem kell elkeseredni! A NIVEA új testápolója, amelyet a comb, csípő, derék, has bőrének ápolására dolgozott ki, segít abban, hogy visszakapjuk a régi vonalainkat, és újra jól érezzük magunkat.

Az új NIVEA My Silhouette! krémzselé speciálisan a comb-, csípő-, derék- és hastájék bőrének ápolására készült. Fehér teát és ánizst tartalmazó Bio-Slim összetevője két lépcsőben fejti ki hatását.

 

A kellemes illatú krémzselé

Csökkentheti a problémás testtájak – comb, csípő, derék és has – kerületét. Segít visszanyerni régi alakját.

 

Ez az egyedülálló termék nagyszerűen megfelel a családanyaként és dolgozó nőként egyszerre helytálló hölgyeknek, az intenzív testápolás könnyen elérhető módját kínálja.

A My Silhouette! segít, hogy újra felfedezzék testük régi formáját.

 

MI TESZI A MY SILHOUETTE! KRÉMZSELÉT ENNYIRE HATÉKONNYÁ?

 

A természetes hatóanyagok közkedveltek a nők körében. A Nivea kutatói is nagyra becsülik a természetes összetevők előnyeit. A természetes anyagok skáláján belül a fehér tea és az ánizs nagy jelentőséggel bír az alakformálás területén.

 

A fehér tea

Kinában a fehér teát Imperial tea néven is ismerik. Az elnevezés ezeréves távlatokra utal vissza, amikor csak a császár és néhány más udvari főember volt jogosult arra, hogy fehér teát fogyasszon.

A csodálatos aromájú fehér teát akkor is és most is kézzel, nagy gondossággal szüretelik. A teljes levélbimbót szedik le két pici, már kibújt levéllel. Ugyanezen teacserjékről származik a fekete tea és a zöld tea is.

A bimbókat és leveleket először bambuszból készült tálcákon szárítják gyenge napfényben. E technológia során alakul ki a jellegzetes fehér vagy ezüstszín. Amikor a levelek nedvességtartalmuk mintegy 70-80%-át elvesztették, kerül sor a második szárítási folyamatra, amely már erős napfényben történik.

 

A fehér teát főleg Délkelet-Kínában termesztik, Fuijan és Taiwan Strait tengerparti részein. Ugyanakkor Yunnan megyében is szüretelnek fehér teát, a régebben Burma néven ismert területeken. A Song-dinasztia császárvárosában, Hangzhouban is honos a fehér tea, számos válfaját ismerik, amelyek alacsony csersavtartalmukról híresek, amit annak köszönhetnek, hogy a hagyományoknak megfelelően hajnalban szüretelik le a bimbókat.

 

De hogyan hat a fehér tea a bőrünkre?

A NIVEA kutatói felfedezték, hogy a fehér tea hatékonyan avatkozik bele a zsír felhalmozódásának folyamatába, csökkenti a zsírmolekulák számát, a bőrszövet vastagodása ellen hat.

 

Az ÁNIZS

Az ánizsnövény aromás gyümölcse vadon terem Ázsiában és a Távol-Keleten, és közkedvelt Németországban. Aromája miatt használja a sütőipar, és a görögök ánizsból készítik világhírű úzójukat.

 

De milyen hatással van az ánizs a bőrünkre?

A My Silhouette!-ben található ánizsadalék aktiválja a sejtek anyagcsere-folyamatait, stimulálja a kollagén termelődését, amely viszont elsődleges szerepet játszik a feszes kötőszövet-állomány kialakulásában és az új alak megformálásában.

 

Szabadalmaztatott eljárás során sikerül az ánizsból kivont fehérjéket oligopeptidekké alakítani, amelyek alkalmasak a bőrsejtek aktivitásának fokozására.

 

Látogass el a honlapra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top