Trend

S, mint Silhouette

Tavasszal nemcsak a természet születik újjá, hanem bizonyos értelemben az emberi test is. Gondoljunk csak a ruhatárunk felfrissítésére vagy éppen a tisztítókúra áldásos hatására! A sok teendő mellett azonban nem szabad elfeledkeznünk bőrünk feszességéről, hiszen nyárra mindannyian szeretnénk visszanyerni régi formánkat.

Tudnunk kell, hogy az évek során testünk súly-és hormonváltozásokon megy át, mely befolyásolja a bőr feszességét és a testkontúrokat. Ennek következtében testünk veszít formájából. Ehhez a változáshoz jön hozzá a télen felszedett néhány plusz kiló, amit alapvetően még jól el is lehet öltözni. De ahogy egy picit is jobb az idő, lekerülnek a vastag ruhák, és pillanatok alatt szembesülünk az alkattól függően a combra, hasra, fenékre rakódott zsírpárnával.

Van, akit a tavaszi ruhák vásárlása döbbent rá, hogy azonnal változtatni kell. De hogyan? Nemsokára itt a bikini szezon, ahol mindenki szeretné a legjobb formáját hozni és begyűjteni a jól megérdemelt elismerő pillantásokat.

Először is ismerje meg, hogy milyen változás zajlott le szervezetében, így könnyebb lesz megküzdenie a zsírpárnákkal.

Mivel télen kevesebbet mozgunk, ellenben hajlamosak vagyunk arra, hogy a szükségesnél több ennivalót vegyünk magunkhoz, a szervezet a fel nem használt energiát tartalékolja. Ez azt eredményezi, hogy a bőr alatti zsírszövet sejtjeiben található zsírmolekulák mérete megnő, valamint a zsírsejtek száma is elszaporodik.

Ahhoz, hogy megállítsuk a folyamatot, egyértelműen változatnunk kell. Építsük be a rendszeres testmozgást a hétköznapjainkba és az étrendünket is újra kell gondolnunk. Például kezdjük a reggeleket gyümölccsel és cseréljük le a krumpli-rizs köreteket, finom salátákra vagy éppen párolt zöldségekre.

 

Ezzel párhuzamosan a NIVEA új innovációját, a My Silhouette! zselés krém használatát ajánljuk. A My Silhouette! természetesen karcsúsító fehér teát és ánizskivonatot tartalmaz, ami lassítja a zsírmolekulák regenerációját, így idővel csökkenti a zsírsejtek számát. Akár négy hét után látványosan karcsúbb lehet a kívánt helyeken!

Használata igazán egyszerű, kenje be combját, hasát, fenekét, illetve azokat a testrészeket, amiket formálni szeretne – reggel és/vagy este!

Mert a szépség jó érzés.

www.nivea.hu/mysilhouette

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top