Trend

Miss Triumph – lendületes és üde

A Triumph a fiatal lányok szívét is megdobogtatja idén tavasszal. Játékos, provokatív, de ugyanakkor a jól megszokott Triumph-minőség jellemzi a legfiatalabb "Triumph-lányt".

Helló, Miss! Színek, formák, fazonok és anyagok bűvös változatossága hívja föl rád a figyelmet. Ezeket a fehérneműket viselve tiéd a világ. Csak egy percre állj meg a tükör előtt, és meglátod, milyen izgalmas, vonzó, csábító és ellenállhatatlan vagy!

A tervezők rád gondoltak, amikor felvázolták az új tavaszi modelleket. Kiélheted a kreativitásod. Viseld bátran, légy vagány, és variáld a színeket és fazonokat kedved szerint! Neked készült: Miss Triumph.

Miss Sexy & Crazy – Kreatívan, szabadon kombinálhatók a melltartók és a slipek. A színpalettán megtaláljuk a zöld, a kék, a fehér, a karamell árnyalatait. A fehérneműkhöz tökéletesen harmonizáló hálóruha-kollekció is tartozik.

Miss Delicate – A csábító nyáréjszakák trendi kelléke. Szexi szabások, vidám csipkével kombinálva. A kozmikus kék és a szolid fehér színek variációja segíti az ideális összeállítást.

Miss Style, Miss Stylepants A változatosság nemcsak gyönyörködtet, de segít a hangulatunknak megfelelő darabokat kiválasztani. A melltartókhoz kapható ötféle, rendkívül szexis slip. A modellek a vanília- és púderszínek kombinációját ötvözik. A hozzá tartozó kendő viselhető övként vagy fejkendőként. Miss Style hálóruha – a fehérneműhöz hasonlóan ez is variálható. Többféle nadrág, felsőrész, hálóing és pizsama teszi vidámmá és kellemessé az estéket.

 


Miss Sexy U – Mély, mélyebb, Miss Sexy U!

Különlegessége az egészen mély U kivágás. A melltartó extrém nyakkidolgozása mellett a rózsaszínű kosár bélésében kidomborodó „Miss” felirat még trendibbé teszi a kollekciót. Miss Sexy U hálóruha – meghökkentő szabásformák és vagány színek jellemzi. A laza, különlegességeket kedvelő fiatalok viselete.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top