Trend

Előtérben az ápolt férfiak!

Habzó szappan és borotva. Régen ennyi is elég volt, hogy ápoltnak érezze magát az erősebbik nem. Volt hova fejlődni, de ez már nagyon retro. Csajok! Fellélegezhetünk, mert utolért minket az ápolt férfiak ideje! Valljuk be! Igen is számít egy kellemes illat és egy tiszta, ápolt arcbőr!

A férfiak igyekeznek, minél kevesebb időt tölteni a fürdőszobában, de mi tudjuk, hogy az arcbőr tisztántartása és hidratálása épp oly fontos, mint egészségünk megőrzése. Naponta 10 perc igazán nem nagy áldozat, hogy az arcbőre ápolt és egészséges legyen, hisz az első benyomás a legfontosabb!

Persze nem csak a külsőségek számítanak, de érzékszerveinket nem tudjuk becsapni. Mi csajok nagyon kifinomultak vagyunk, ezért minden apró – mások számára talán még jelentéktelen – „hibát” kiszúrunk.

A mai ápolt férfiak elengedhetetlen „kelléke” lett az egészséges, szőrmentes, ápolt arcbőr. Azt hiszem, ebben nekünk is van némi szerepünk. Gondolj csak bele! Szőrös a pasid? „Irány borotválkozni!” – kiáltasz fel, miután kaptál egy édes, ámde annál szúrósabb puszit. Amikor belép a fürdőszobába elé tárul 2-3 polcnyi arcápoló és piperecuccod. Persze, kapod a megjegyzéseket – mert már nem fér el a szekrényben a zseléje és borotvája – de ott motoszkál benne is a hiúság és a tetszeni akarás!

A következmény igen egyszerű! Észrevetted már, hogy egyre gyorsabban fogy az arctisztító és hidratáló krémed? Igen, jól sejted! Titokban használja a bőrápoló készítményeidet, ami nem csoda, hisz ugyanúgy kell a férfiaknak a krém és praktika! Viszont a férfi és nő arcbőr szerkezete lényegesen eltér egymástól, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül.

Szerezz örömet párodnak és lepd meg egy minőségi, kifejezetten férfiak számára készült arcápoló készítménnyel. Talán még a fürdőszobapolcon is szoríthatsz egy kis helyet. Fájdalmas lesz, de Te csak – elégedetten – dőlj hátra és élvezd az eredményt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top