Trend

Már nem kell a “bunda”

Reggel van és a hőmérő 17 fokot mutat. Ma biztosan nagyon meleg lesz. Amíg állok a kitárt szekrényajtó előtt, azon gondolkodom, vajon mit is vegyek föl? Na, nem azért mintha nem lenne elég ruha a szekrényben, hanem mert nem volt időm felkészülni a tavaszra. Nem tudod ez mit jelent? Hát azt, hogy egy dzsungel nőtt a lábamra az elmúlt napokban. Naná, hiszen a hosszú nadrág alatt ki látja? Ma reggel azonban olyan jó lenne egy rövid szoknyát felkapni! Igazán szexi és vidám lehetnék benne. Csak a "bundámmal" kellene előbb kezdenem valamit. Azt hiszem eljött az ideje, hogy bevessem a titkos fegyveremet.

Egy gyors reggeli zuhany, és egy villámgyors epilálás az új Panasonic ES2067-es epilátorommal.

Villámgyors? Na persze! – gondolod magadban, de hidd el, én megtudom csinálni. Az én epilátorom ugyanis egy igazi nagyágyú! Hármas forgótárcsájával függőlegesen és vízszintesen is forog egyszerre. Minden kis tárcsája követi a testem felületét és bizony a zuhany alatt is használhatom. Miazhogy! Zuhany alatt a legkényelmesebb, mert egy csepp folyékony szappannal remekül siklik végig a lábamon, miközben nem okoz semmilyen fájdalmat.

De, tényleg! Érzésben olyan, mintha végigszaladnék a lábamon egy borotvával, a különbség csak annyi, hogy estig nem lesz belőlem sündisznó. Ja, és nem is vághatom meg magam. Tudom, közben arra gondolsz, hogy milyen jó lehet nekem, piros pöttyös lábakkal tipegni a körömcipőben, de tévedsz. Nem irritálja bőröm felületét, mert Skin Protectorral van ellátva, a bőrkímélő epilálás érdekében.

A legérzékenyebb bőrt is megvédi, hiszen ha a bőr nedves, akkor a bőr nedvességtartalma megmarad. Így megőrzi rugalmasságát és puhaságát, és csupán minimális mértékben sérül. Egy szó, mint száz, 10 perc alatt indulásra készen vagyok. Pici szoknya, sima láb, mehet a hódítás. Jó, jó… nem a munkahelyen gondoltam, hanem az esti csábításra, de azért nem árt, ha napközben is csinos vagyok.

Hú, addig gondolkodtam, hogy a hajamat még be sem szárítottam. Pedig anélkül egy magára valamit is adó nő, nem léphet ki az utcára. Gondolom, ebben egyetértünk. Azt persze tudom, hogy a haj szépségének a titka a megfelelő nedvességtartalom, de azért a csuromvizes (kicsit túlzás) nem éppen a legmegfelelőbb állapot. Szóval elő a hajszárítóval. Hát, ha az epilátoromról azt mondtam, hogy nagyágyú, a hajszárítóm az EH2271 a Panasonictól minimum egy csillagközi romboló, akarom mondani, csillagközi építő. Oké, tudom ilyen szóösszetétel nincs, de azért jól hangzik.

Nano méretű hidratáló ionokat juttat a hajamba és fejbőrömbe. Ettől sokkal egészségesebb és fényesebb lesz a hajam. Gondolom fogalmad sincs, hogy mit tudnak a nano méretű ionok, sőt talán azt sem, hogy egyáltalán mit tudnak az ionok, amelyek egyszer csak a kémia könyv helyett a hajszárítókba bújtak, de tőlem megtudhatod. A nano méretű hidratáló ionok kb. 1000-szer több nedvességet tartalmaznak, mint a normál ionok. A levegőben található víz ultrafinom részecskéiből és az elektromos töltést hordozó vízmolekulákból állnak. Kisimítják a felhámot és a haj pH értékét kiegyenlítik. A sérült hajnak szétnyílik a felhámja (kiszálkásodik), ezáltal a nedvesség és a tápanyagok eltávoznak. A nano méretű hidratáló ionok a hajszálak belsejébe jutattják el a nedvességet, visszazárják a felhámot, selymes, könynyen kezelhető hajat eredményeznek.

Na ugye? Hát nem megmondtam, hogy egy igazi csillagközi építő? Azért azt érdemes tudni, hogy nem minden ionizátoros hajszárítóról mondható el mindez. Az ionok ugyanis a melegben elgyöngülnek így amikor kilökődnek a forró levegőbe, felszívódik nedvességük és eltűnnek. Az egészséges negatív ionok hatékony termelése érdekében a Panasonic hajszárítók egy független külső kivezető nyíláson keresztül termelik bőségesen az ionokat. Szerinted nekem milyen hajszárítóm van? Eltaláltad! Panasonic. Csak nem gondolod, hogy hagyom, hogy a gyönyörű, hosszú sörényem tönkremenjen.

Soha! Ja, és az epilátoromról sem árulok el titkot, ha bevallom ő is Panasonic! Mert nekem a bőröm szépsége és simasága is fontos. Neked is? Akkor próbáld ki a Panasonic legújabb vívmányait, a nagyágyút és a csillagközi építőt. (Az igazi nevük persze nem ez.) Az üzletekben tehát inkább a villámgyors epilátort Panasonic ES2067-ként, a hidratáló hajszárítót pedig Panasonic EH2271-ként keresd.

További információt a www.panasonic.hu weboldalon találsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top