nlc.hu
Trend
Ünnepelj a 15 éves QUELLE-vel!

Ünnepelj a 15 éves QUELLE-vel!

Magyarország vezető csomagküldő szolgálata idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját. A QUELLE ez alkalomból megannyi meglepetéssel, akcióval és játékkal vár Téged! Csatlakozz Te is ehhez a fergeteges születésnapi bulihoz!

Ki ne szeretné a születésnapokat, és ki ne szeretne mások boldog pillanataiban osztozni? Részesülj Te is örömünkben! Májusi Születésnapi katalógusunk és internetes akcióink számodra is emlékezetessé teszik ezt az eseményt.

Ez a különleges, pezsdítő QUELLE kiadvány számos olyan kedvezményt rejt magába, mellyel most igazán könnyedén készülhetsz a nyárra! Újítsd fel saját és párod ruhatárát, varázsolj üde nyári hangulatot otthonodba és szerezd be a kerti partik elengedhetetlen kellékeit!

Figyeld a naptáradat és rendelj tőlünk Születésnapi katalógusunkból 2008.05.15 – 2008.05.30. között, mert ezeken a napokon 15%-ot mi fizetünk helyetted.

Ha rendelési értéked meghaladja a 15.000 Ft-ot még a postaköltségedet is mi álljuk! Sőt, hogy fokozzuk a hangulatot, így automatikusan részt veszel nyereményjátékunkban, mellyel egy 2 személyes álomutazást nyerhetsz Európa 15 legszebb városának egyikébe.

A részleteket keresd Születésnapi katalógusunkban vagy a honlapunkon.

Ám ezzel még mindig nem ér véget a Rád váró meglepetések sorozata. Látogass el megújult honlapunkra a www.quelle.hu címen, ahol minden nap más QUELLE terméket kínálunk rendkívül kedvező, születésnapi áron! Az üdítő árak mellett igazi forró nyári hangulatot teremt online-nyereményjátékunk, melyben most megtanítunk szambázni! Sajátítsd el ezt az energikus, élettel teli brazil táncot, hogy Tiéd legyen az értékes QUELLE nyeremények egyike!

 

Éld át a nyár forró hangulatát és ünnepeld velünk a 15 éves jubileumi évfordulónkat!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top