nlc.hu
Trend
A sokoldalú QUELLE

A sokoldalú QUELLE

Ugye Te is fontosnak tartod, hogy az általad vásárolt termék stílusos, strapabíró, és kifogástalan minőségű legyen. Mi a QUELLE-nél arra törekszünk, hogy ezen igényeidnek megfeleljünk. Kínálatunkban megannyi elismert és megbízható márka közül válogathatsz, akár egy új ruhadarabra, vagy egy új lakáskiegészítőre vágysz!

 

Szatén blúz, Rendelési szám: GX0367351, 5.495.- SzoknyaRendelési szám: GX01947734.495.-
Szatén blúz,
Rendelési szám:
GX0367351, 5.495.- Ft-tól
Szoknya
Rendelési szám:
GX0194773
4.495.- Ft-tól

Kollekcióinkat olyan nagy nevek színesítik, mint az ESPRIT, S.OLIVER, TOM TAILOR, MUSTANG vagy a PLAYBOY, melyek a fiatalos, trendi, olykor merész vonalat képviselik csakúgy, mint nagysikerű, saját márkáink a Y.O.U. vagy az EXPLORER.

Ha azonban valami klasszikusra, elegánsra és magabiztosra vágysz, keresd Maria Bellesi modelljeinket. Nem feledkezünk meg akkor sem rólad, ha nagyobb méretekkel rendelkezel az átlagnál! Főkatalógusainkban vagy „Testreszabott divat” speciális kiadványunkban akár 60-as méretig rendelhetsz divatosabbnál divatosabb darabokat!

 

Ruha Rendelési szám: GX0137173 5.995.-
Ruha
Rendelési szám:
GX0137173
5.995.- Ft-tól

Számunkra fontos, hogy termékeinkben tetőtől-talpig kényelmesen érezd magad. Csábító fehérneműink és fürdőruháink minőségét olyan nagy márkák garantálják, mint CALVIN KLEIN, TRIUMPH, BEEDESS és a QUELLE saját márkája a SIMONE. Tamaris, Gabor, Rieker: néhány név azon márkák közül, amelyek egész nap kényeztetetik lábaidat.

Sokan közületek talán nem is tudják, hogy termékskálánk nem csak ruhakollekciókból áll. Lakástextíliák, kül- és beltéri bútorok, kiegészítők, elektrotechnika berendezések és játékok várnak Rád, ha fellapozod katalógusainkat, vagy ellátogatsz honlapunkra. Természetesen a minőség ez esetben is garantált.

Az elmúlt 15 évben még nem volt rá példa, hogy ilyen széles, és változatos termékskálával álljunk a vásárlóink elé. Idén már 700 oldalon válogathatsz évente kétszer megjelenő főkatalógusainkból.

Pulóver Rendelési szám: GX0614330 5.995.-
Pulóver
Rendelési szám:
GX0614330
5.995.- Ft-tól

Hogy megkönnyítsük a vásárlást, szezononként több mint 15 tematikus katalógust adunk ki, melyekben különböző témánként szelektáltuk kínálatunkat.

 

„Kert és Hobbi”, „Egészséges & életmód”, „Baba és mama”, „Férfidivat” csupán néhány téma, melyet összeállítottunk Neked.

 

Keresd ingyenes katalógusainkat katalógusigénylő kártyáinkon vagy a www.quelle.hu internetes címen!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top