Trend

Árnyalatok minden hangulathoz

A nyolcvanas évek popkorszakának meghatározó színe, a lila két évvel ezelőtt újra visszafoglalta a trónját, és azóta is stabilan tartja magát. Az idei tavasz/nyár legdivatosabb árnyalatai az orgona-, a levendula és a püspöklila.

Ha egy kis szerencsénk van, akkor már tavaly beszereztünk néhány lila darabot, és csak kombinálnunk kell a meglévőket új kiegészítőkkel. De mindig van indok egy bevásárlótúrára, mert néhány újabb darab beszerzése természetesen sosem árt, pláne, ha nincs egy rongyunk sem.

Ez a szín már kapott hideget és meleget is, összegyűjtöttünk néhány lilával kapcsolatos fogalmat, mindenki kiválaszthatja a leginkább kedvére valót.

misztikus, kozmikus erő, intuíció, empátia, vágy, értelem, bölcsesség, egyensúly, emberszeretet, idealizmus, bölcsesség, szellemvilág, tisztaság, plátói szerelem, barátság, képzelet, az élet értelme, meditáció, alkotás, kreativitás, extravagancia

Ami a legfontosabb, hogy megtaláljuk a számtalan árnyalat közül a hozzánk leginkább illőt vagy, ha úgy érezzük, hogy egyáltalán nem színünk a lila, csak apró kiegészítőként jelenjen meg a ruhatárunkban.

Az orgonalila különösen a természetes vörös hajú és világos bőrű/szemű hölgyek által kedvelt szín, de a szőkék is bátran kísérletezhetnek vele.

A levendula fogalmát gyakran az időskorral kapcsoljuk össze. Ebben a szezonban felejtsük el előítéleteinket, és bátran viseljük, barna hajú és szemű hölgyek előnyben!

A püspöklila valóban az extravagancia megtestesítője, ezért ezt a színt csak olyanoknak ajánljuk, aki magabiztosan viselik a feltűnő ruhákat. Garantáltan sok szempár akad meg majd rajtunk!

Mindehhez az elmaradhatatlan csillámporos sminket ajánljuk a narancs, a citromsárga, a zöld, és a ciklámen élénk árnyalataiban.

A NIVEA a lila trendhez igazította az új Double Effect dezodor csomagolását – golyós dezodor, spray és stick formában kapható – tökéletesen mutat az idei nyár kiegészítői mellett.

A Double Effect egy innovatív, újonnan kifejlesztett formulát tartalmaz, értékes avokádó kivonattal és hidratáló lipidekkel. Az első olyan dezodor, amely 24 órás védelmet nyújt az izzadás ellen és a hónalj tovább marad sima és szőrtelen, így ritkábban kell borotválni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top