Trend

Nyári programok – A bőség zavara

Igazi meleg május van, és hirtelen azon kapjuk magunkat, hogy mindenki mocorog körülöttünk, programokra jön-megy, szervez és tervez. Úgy érezzük, mintha kicsit lemaradtunk volna...

Még ott tartunk, hogy végre elpakoltuk a téli ruháinkat a szekrény mélyére. És igen, már a nyaralás gondolata is ott lappang valahol a lestrapált strandpapucsok között, de még várhat.

Valljuk be, mi egy picit lassabban vesszük fel a nyári fordulatszámot, de ezzel nincs gond, még ha vannak pillanatok, amikor azt gondoljuk, hogy igen. Amikor úgy érezzük, hogy a programok és meghívások nyomasztóan tornyosulnak fölénk, választásra kényszerítve téli álomból ébredező szervezetünket.

Nyugodtan hessegesse el az ilyen gondolatokat! A cél, hogy jól érezze magát, és ne legyen olyan érzése, hogy otthon ül, és nem történik semmi.

Ha kitör az igazi tavasz, a legtöbb ember úgy érzi, hogy egyszerűen mennie kell, és megpróbál 24 órába minél több találkozót és programot belezsúfolni.

Mindez magyarázható a napos órák megnövekedett számával, amire természetesen szervezetünk is reagál. Reggel kicsit korábban ébredünk, és jóval később fekszünk le. Több az energiánk és sokkal hatékonyabban intézzük a hétköznapi teendőinket, mint az őszi-téli időszakban.

Egy átlagos napba a munka mellett sokkal több minden belefér, mint gondolnánk. Kimutathatóan többet találkozunk a barátainkkal, ismerőseinkkel és szívesebben próbálunk ki újdonságokat.

Szerencsére rengeteg program van amiben részt vehetünk, csak jól kell választani. Mielőtt úgy éreznénk, hogy a bőség zavara szinte megfojt minket, gondoljuk át jól, hogy valóban érdekel minket az adott program vagy szimplán nem akarunk otthon maradni, mert látjuk, hogy a többiek is mennek.

A mi tippünk az, hogy egyáltalán nem ciki egy-egy egyedül töltött este, olvasni vagy filmet nézni ugyanolyan jó, mint eddig, sőt, most már az a lehetőségünk is megvan, hogy beüljünk egy szabadtéri kávézóba, és csak figyeljük az embereket.

Bármilyen programot is válasszunk, egy biztos: a NIVEA Double Effect dezodor a nap 24 órájában megbízható védelmet nyújt az izzadás ellen és segít, hogy hónaljunk hosszabb ideig puha és sima legyen. Alkoholmentes és természetes avokadó kivonatot tartalmaz. A NIVEA Double Effect a szépség, megbízhatóság és az ápolás optimális kombinációját nyújtja Önnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top