nlc.hu
Trend
Kezeld helyesen!

Kezeld helyesen!

Mindennapi rohanó életünk, a stressz, a környezeti szennyeződések, a hormonális ciklusok mind-mind befolyásolják bőrünk állapotát. Ezt azt eredményezi, hogy vannak időszakok, amikor az arcbőrünk problémássá válik. Kezeljük helyesen a problémás bőrt! Soha ne keverjük a termékcsaládokat, mert azzal többet árthatunk a bőrünknek, mint gondolnánk!

Naponta:


Három + egy

1. Tisztítás

Nappal: A legfontosabb az alapos tisztítás. Ehhez válaszd a Normaderm mélytisztító gélt, amely Vichy Termálvízből készült, pórusösszehúzó hatású Hamamamelis-szel, valamint glikolsavat és szalicilsavat tartalmaz. Mélyen tisztít, ezzel megszünteti a pórusok eltömődését.

A használata egyszerű: a langyos vízzel benedvesített bőrödre vidd föl a gél, habosítsd, majd öblítsd le. Alig pár perc, a szép bőr érdekében.

Este: Az egész napos sminket bizony el kell távolítani a bőrünkről, ha reggel nem szeretnénk „nagymamaként” ébredni. A Normaderm kímélő arclemosó tejjel azok is könnyedén eltávolíthatják a sminket magukról, akiknek érzékenyebb a bőrük.

Ujjbegyünkkel vigyünk fel az arcunkra egy keveset a termékből, majd könnyedén töröljük át a bőrünket vattakoronggal!

 

2. Tonizálás

A bőrt nem elég megtisztítani, tonizálni is kell. A Normaderm pórusösszehúzó és bőrtisztító tonikkal csodát tehetsz az arcbőröddel. A Vichy Termálvíz, a szalicilsav és a glikolsav ugyanis azzal, hogy összehúzza és megtisztítja a tág pórusokat gyönyörű egyenletes bőrfelszínnel ajándékoz meg.

Ehhez sem kell nagy előkészület. A megtisztított bőrt töröld át a tonikkal átitatott vattapamaccsal. Látod, ennyire egyszerű!

3. Hidratálás

Végül, de nem utolsó sorban jöhet a hidratálás.

Nappal: A Normaderm hidratáló krém problémás bőrre tökéletes választás lehet. Nemcsak a csodás Vichy Termálvíz és a pórusösszehúzó Hamamelis miatt, hanem mert tartalmaz egy különleges összetevőt is.

A Zincadone kifejezetten a problémás bőr hatóanyaga. (keratolitkus glikolsav+anti-bakteriális glycadon+Dermostim).

Ezt nem kell megtanulnod, egyszerűen csak használd a terméket! Körkörös mozdulatokkal masszírozd be a bőrödbe, és jöhet a smink!

Éjjel: Éjszakára érdemes Normaderm éjszakai krémet használni, hiszen ez a krém a pórusok mélyén gátolja a túlzott faggyútermelést. Míg alszunk, a krém dolgozik, reggelre tisztább, egyenletesebb bőrrel ébredhetünk.

 

 

 

+ egy, vagy kettő

A Normaderm Szárító, fedő stift bőrproblémákra a Jolly-Joker. Nem kell rendszeresen használni. Ő a pattanások igazi ellensége. A Vichy Termálvízből és Lipo-hidroxilsavból álló stift célzottan és mélyen hat a pattanásokra. Azzal, hogy szárítja a pattanást természetes fedő hatást is biztosít.
Csak a pattanásra vidd fel!

 

 

 

 

 

Normaderm célzott pattanás-leszárító koncentrátum, mindent tud, amit a stift, a választás rajtad áll!

 

 

Hetente:

Az elhalt hámsejtek eltávolítása nagyon fontos a ragyogó bőr érdekében. A Normaderm arcradírozó géllel, tökéletes eredményt érhetünk el, hiszen a mélyen levő szennyeződéseket eltávolítja, az elhalt szarusejteket pedig leoldja.

 

 

 

Időről-időre:

Háromhetes Bőrmegújító program

Olyan, mint egy kezelés a kozmetikusnál. A dobozban négy készítmény található: egy speciális krém mindennapra, és egy hetente egyszer használatos kezelés, amely bőrcsiszoló krémből, mélytisztító pakolásból és bőrnyugtató sprayből áll. A harmadik hét végére megújult, simább, sugárzóbb arcbőrt láthatok a tükörben.

Nincs már akadálya, hogy nap, mint nap, sugárzó gyönyörű bőrrel kezdjük és fejezzük a napjainkat!

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top