Trend

Intim gondoskodás – kendőzetlenül

Szemérmesen hallgatunk szemérmünk tájékáról. Ám mi most leszámolunk a tabukkal! Igenis feltérképeztük, mit kínál a piac intim frissességünk karbantartására!

Úgy tűnik, a gyártók nehezen szakadnak el a bébi korunkban belénk szuggerált rózsaszín baba – lány és világoskék baba – fiú beidegződéstől. Esetleg a frissesség és természetesség zöldje játszik még… Így nincs mese, ha intimkendőt keresünk, a rózsaszín úton eljutunk a polcig. És válogathatunk a – számunkra is meglepő – gazdag választékban. A teljesség igénye nélkül…

Carefree

Az intimbetétekről ismert márka népszerűsége nem véletlen, szinte természetes, hogy a betéthez az ember bedob egy intimkendőt is, jóformán komoly gondolkodás nélkül. A rózsaszín csomagolás – pöttyös, a Carefree-könnyedséget, nőciséget sugalló jegyekkel – azonban még egy fontos információt hozzáad intimhigiéniás ismereteinkhez. Nevezetesen az aloéadalékot. Hogy mit tud tenni az aloé a női alsó fertállyal, nem tudjuk, de van egy ilyen beidegződés, hogy az aloé jó. Úgyhogy ott is jó. Boldogok lehetünk, hogy van benne részünk. Visszazárható, könnyen nyitható csomagolás és kellemes gyümölcsös illat jellemzi a terméket, nem olajos, nem nedves hatás. Teljesen célszerű, kényelmes érzet és illatos frissesség… Hatását tekintve elég hosszan biztosítja a jó közérzetet.


Jessa

A dm saját márkája ugyancsak fontosnak tartja, hogy aloét adjon a nőknek. Ugyanakkor a természetességre hajazó zöld árnyalatokat is bevetették a csomagoláson a meggyőzés érdekében. Valamiért a Jessánál úgy gondolták, ideje szuperbiztos zárral ellátni az intimkendőtartókat. Ezért aztán szereltek rá egy műanyag fülecskét, amelyet felpattintva egy öntapadós újabb fülecskéhez jutva emelhetjük ki a kendőt. Bizonyos helyzetekben kifejezetten dühítő a macera. Viszont biztonságos. Mindenki eldöntheti, mi a fontos neki… A kendők a szokásosnál nagyobb méretűek, és bár jó illatúak, mégis inkább a kórházi tisztaság, mintsem a frissesség élményét adják.

Lactacyd

A termék új fogalmat vezetett be a modern női szótárakba. Az intim-pH-t. Korábban csak a szánknak volt pH-ja, most már ott lent is ügyelnünk kell rá. A tejsavutánpótlás ebben a kendőben biztosított, ígéri a termék reklámja. A csomagolás kifejezetten a gyógyászati élményre hajaz, és az imént kicikizett dupla zár ellentétét rejti. A visszazárható csomagolás ugyanis nem sokat bír. Az ötödik kendő után feladja, így könnyen el is párolog a kendőket átitató védelem… A megszokottnál sűrűbben szőtt kendők illata kellemes, hosszan tartó frissességet ad.


Libresse Natural

A mindig megújulásra kész Libresse most bevetette a nyári mező magicet. Vagyis egyenesen a zöld fű frissességével akar hatni a csomagoláson, és már nem is elégszik meg az Aloe verával, még muszáj, hogy kamillát is adjon hozzá. Ami – ha elővesszük idevonatkozó ismereteinket – rendkívüli gyulladásgátló hatással bír. Ám a kendő nem kifejezetten ezért kerül forgalomba. Nem akar több lenni, mint egy átlagos tisztasági betét. Kicsit erőszakos illattal, kellemes frissességélménnyel.

Silky

Honleányi szívünk nagyot dobbant a rózsaszín csomagolás láttán. Igazi magyar terméket kaphattunk végre, magyar asszonyoknak magyar intimtörlést. De a viccet félretéve, örömmel állapítottuk meg, hogy a magyar termék semmiben sem maradt el társaitól. A visszazárható fül visszazár, a kendő nedves, az illata jó. Még a frissesség hosszúságát lehet fokozni, de így se rossz.

X-Epil intimo

Intimkendő full extrákkal. Az eddig a szőrtelenítés frontját támadó márka most úgy érezte, bedob apait-anyait, és leigázza a piacon levő összes terméket. Nemcsak az aloé és a kamilla, de a lactacyd bevetésével is megalkotta a szuperkendőt, amely véd, hidratál, gyulladást csökkent, pH-sít és még talán a kávét is lefőzi. Jaj, nem… Ne viccelődjünk… A kellemes visszazárható csomagolásból jó illatú kendőket halászhatunk ki. Hosszan tartó frissesség és abszolút biztonságérzet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top