nlc.hu
Trend
QUELLE – sport- és szabadidőmárkákkal a divatért

QUELLE – sport- és szabadidőmárkákkal a divatért

A QUELLE egyre több világhírű sportmárkát kínál a sport és az egészséges életmód szerelmeseinek. Elegáns és minőségi modellek mellett eddig is megtalálható volt a lezserebb, jól kombinálható szabadidő kollekció, de az elmúlt években olyan elismert márkák, mint az ADIDAS, PUMA, vagy a NIKE is letették a voksukat a Magyarországon már 15 éve működő csomagküldő szolgálat mellett.
Adidas top Rendelési szám:  GX0690027  6295.-
Adidas top
Rendelési szám:
GX0690027
6295.- Ft-tól

A teljes kollekciót átlapozva ma már nem csak felsőruházatból álló kollekciót talász, hanem a biztonságos és kellemes sportoláshoz elengedhetetlen fehérneműk, foci- és fitnesscipők, valamint divatos sporttáskák és kiegészítők teljes skáláját.

És ha mindez még nem keltette volna fel kellőképp az érdeklődésedet, figyelmedbe ajánljuk alakformáló, egészséges életmódot támogató sporteszközeink széles tárházát. Akár a könnyed, otthoni tornát kedveled vagy egy izomformáló kondigépre vágysz, nálunk biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.

Ha szeretsz a szabadban, a friss levegőn pihenni, akkor neked szólnak szabadtéri ajánlataink, melyekben olyan megbízható kültéri márkák kínálják termékeiket, mint a HIGH PEAK sátrak, a WEHNCKE csónakok és kajakok, vagy a kisebbek nagy kedvence, a KETTLER kültéri játékok.

 

Adidas szabadidőruha  Rendelési szám: HC0891975 20.995.-
Adidas szabadidőruha
Rendelési szám:
HC0891975
20.995.- Ft-tól

Miért ne tarthatna veled kis kedvenced egy-egy hétvégi kempingezésre, pihentető horgászatra a közeli tóhoz? Hiszen nekik is szükségük van a testmozgásra. Miért ne futhatnának veled az erdőben, miért ne ücsöröghetnének melletted a vízparton kedvenc négylábúid?
Hogy mindez az ő számukra is kényelmes és biztonságos legyen, válogass kedvedre a SLEEPO szállítódobozai, és párnái közül. Katalógusainkban és megújult honlapunkon (www.quelle.hu) számtalan más praktikus ötlettel várunk.

Fedezd fel a természet és a sport frissítő erejét a 15 éves QUELLE-vel!

 

 

BUFFALO AB Pro edzőpad Rendelési szám: GK004270814.995.-
BUFFALO AB Pro edzőpad
Rendelési szám: GK0042708
14.995.- Ft

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top