Trend

24 órán át a topon

Mindig úton. Manapság a nők nagyon elfoglaltak, ami nem is csoda, hiszen több feladattal kell megbirkózniuk egyszerre, mint valaha - például karrier, tanulás magánélet. És az egyensúly megtartása nem könnyű!

Ez az önállósodási folyamat már nem visszafordítható, viszont jó hír, hogy sokat tehetünk érte, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ezért a családi is és a munkatársaink is nagyon hálásak lesznek, nem is beszélve arról, hogy mi mennyivel könnyebben vesszük az akadályokat.

Annyira belejöttünk saját életünk menedzselésébe, hogy nem is tudatosul bennünk, hogy igenis több fronton álljuk a sarat.

Bonyolítjuk a magánéletünket (néha szó szerint), terelgetjük a családot, közben dolgozunk és lelkesedünk a munkák iránt… Nem utolsósorban van társasági életünk, és igen csinosan tudunk kinézni, mert erre valahogy ösztönösen is fordítunk időt 🙂

Persze ez az optimális és kiegyensúlyozott állapot, de a tapasztalat azt mutatja, hogy valamerre mindig eldől a mérleg nyelve. Nem egyenletesen oszlik el a terhelés és bármilyen lelkesedéssel is vetjük bele magunkat egy feladat megoldásába, biztosan számíthatunk egy következő, nagyobb csomagra.

Nézzük más szemszögből! Ha szuperpozitívan gondolkodunk, akkor vállon is veregethetjük magunkat, hogy az ember lánya azért találja szembe magát újabb nehézségi szintű kihívással, mert olyan jól megoldotta az eddigieket.

Bár próbálunk tudatosan élni, mégis kerülünk/sodródunk olyan helyzetekbe, amikor leginkább csak a hidegvérünkre számíthatunk és egy jófajta dezodorra, ami segít eltussolni azt a tényt, hogy igenis leizzadtunk.

A NIVEA innovációja az új Double Effect dezodor. Formulája NIVEA dezodoroknál már bevált, és bizonyított összetevőkön kívül értékes avokádó kivonatot, valamint hidratáló lipideket tartalmaz. Lágyabbá teszi a szőrzetet, így borotválni is sokkal könnyebb lesz.

A szőrszálak így könnyen eltávolíthatók. A formula hidratáló összetevőket is tartalmaz, így a hónalj bőre lágyabb lesz, a borotva pedig könnyebben siklik rajta. Ezáltal a hónalj hosszabb ideig sima marad, ritkábban kell borotválni. Ezen kívül az új Double Effect dezodor a megszokott, megbízható 24 órás izzadásgátló védelmet is biztosítja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top