Trend

24 órás védelem és frissesség

Mindig úton. Manapság a nők nagyon elfoglaltak, ami nem is csoda, hiszen több feladattal kell megbirkózniuk, mint pl.: karrier és magánélet. És az egyensúly megtartása nem könnyű! Eközben az is nagyon fontos, hogy a nő jól érezze magát a bőrében. Fontos, hogy ápolt legyen - egész nap.

Ennek egyik módja egy olyan dezodor, amely egész nap véd a testszag ellen, és szárazon tartja a hónaljat. A nők 70%-ának a sima, borotvált hónalj a szépség nélkülözhetetlen része. A legtöbb nő naponta borotválja a hónalját. Ez egy olyan rituálé, amely hatásos, ugyanakkor gyengéd és megbízható támogatást kíván.

A NIVEA Deo most egy új, tökéletes megoldást kínál: az új NIVEA Deo Double Effect dezodort. Az első olyan dezodor, amely 24 órás védelmet nyújt az izzadás ellen és a hónalj tovább marad sima és szőrtelen, így ritkábban kell borotválni.

A Double Effect egy innovatív, újonnan kifejlesztett formulát tartalmaz. A már bevált, és bizonyított NIVEA Deo összetevőkön kívül értékes avokádó kivonatot, valamint hidratáló lipideket tartalmaz. Ez az innovatív formula lágyabbá teszi a szőrzetet, így borotválni is sokkal könnyebb lesz. A szőrszálak így könnyen eltávolíthatók. A formula hidratáló összetevőket is tartalmaz, így a hónalj lágy lesz, a borotva pedig könnyebben siklik rajta. Ezáltal a hónalj hosszabb ideig sima marad, ritkábban kell borotválni, valamint meggátolja az izzadást.

Tart a bőrirritáció kialakulásától? Ne aggódjon. A Double Effect alkoholmentes dezodor, így közvetlenül borotválkozás után is alkalmazható.

A hatékonyságát a fogyasztók bizonyították…

A Double Effect kifejlesztése után egy fogyasztói kutatásra vitték a terméket Franciaországban és Németországban, amelyen 600 nő vett részt. A Double Effect kitűnő értékelést kapott.

A résztvevők 91%-a egyet értett abban, hogy az új, innovatív NIVEA dezodor kiváló és hosszan tartó biztonságot nyújt a testszag ellen. 88%-a szerint a hónaljat egész nap szárazon tartja. 88%-a szerint a Double Effect a hónaljat selymesség és szebbé varázsolja. 79%-a igazolta, hogy a Double Effect-nek köszönhetően ritkábban kell a borotváért nyúlnia A teszt során a NIVEA Deo Double Effect friss, nőies illata is tetszést aratott. Az illatot a zöld olívaolaj, a bambuszlevelek és a zöld pézsma határozza meg, egy kis kasmírral megbolondítva.

Spray, stift vagy golyós deo? Válasszon tetszése szerint. A megbízható NIVEA Deo Double Effect

védelem háromféle kiszerelésben kapható.

A szépség szabadság. NIVEA.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top