Trend

Kedvezmények a Nők Lapja Café olvasóinak

Ha kinyomtatja a mellékelt kupont márkakereskedőnknél, a Panaudio Kft-nél a következő kedvezményekben részesülhet:

Nyomtasd ki az alábbi kupont!

Július- Augusztus folyamán kedvezményre jogosít!

 

 


NN-CS596S – gőzölő, hőlégbefúvásos mikrosütő
– 112.990 helyett 99.990

NN-GD556W – inverteres kombinált mikrosütő – 49.990 helyett 39.990

ES2054 – vízálló epilátor – 9.990 helyett 7.990

EH5263 – összecsukható utazó hajszárító – 7.990 helyett 6.990

MC-CL673 – porzsák nélküli porszívó Reel Clean technológiával – 29.990 helyett 24.990

 

NN CS596S – MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ GŐZÖLŐ, LÉGKEVERÉSES ÉS GRILLEZŐ FUNKCIÓVAL

Steam Plus technológia

Inverter technológia

1300 W kvarcgrill

1000 W gőzerősség

1000 W mikrohullámú teljesítmény

6 teljesítmény fokozat

Hőlégkeveréses sütő 40°C, 100-300°C

27 literes sütőtér

350 ml víztartály

23 automata program

2 tisztítóprogram

Rozsdamentes acél belsőrész

Öntisztító belső borítás

Szín: inox

 

STEAM PLUS TECHOLÓGIA

Az új, gőzkeringetéssel működő Steam Plus mikrohullámú sütő forradalmasítja a sütés-főzést. Ez a mikrohullámú sütő egy sor innovatív tulajdonsággal bír, és Európában elsőként kínálja a Steam Plus főzési technológiát. Ezzel a mikrohullámú sütővel kedvére kombinálhatja a hőlégkeveréses technológiát a gőzöléssel, a grillezéssel és a mikrohullámú sütéssel is.

 

A gőzöléses eljárás segít megőrizni a különböző hozzávalókban található tápanyagokat és vitaminokat. A hagyományos főzés során e tápanyagok nagy része (például zöldségek esetén) elvész. Mostantól az ételből minden tápanyagot, ízt, formát és színt megőrizhet. A legmodernebb formatervezés és technológia kombinációjának köszönhetően az NN-CS596S modell könnyen használható és egyszerűen karbantartható.

 

Könnyebb tisztítás: Az automatikus tisztító program gőzt fejleszt a sütő belsejében, amely megkönnyíti a tisztítást és megakadályozza, hogy ételmaradék vagy zsír rakódjon le a sütő belsejében.

Nincs forgótányér – a forgótányér eltávolításával megnő a sütő befogadóképessége, ezáltal sokkal többféle edény és serpenyő fér be.

Forgócsuklós ajtó – polcként is használhatja az edények kivételekor. Az ajtó teherbírása eléri az 5 kg-ot.

Automata programok – a sütő kínálta automata programok segítségével tökéletes eredményeket érhet el. Csak üsse be a nyersanyag súlyát, és az automata program kiválasztja az ideális elkészítési módot és a szükséges időtartamot.

Egyedülálló kiolvasztórendszer: A Turbo kiolvasztórendszer véletlenszerű mikrohullám-impulzusok alkalmazásával jelentősen csökkenti a kiolvasztás időtartamát. Nem kell többé azon bosszankodnia, hogy a kiolvasztásra szánt étel középen még fagyos, míg más részei már túlmelegedtek. .

Igényes részletek – a sütő új kezelőpaneljének kifinomult részletei nem csupán a stílust szolgálják, hanem egyszerűbbé teszik a kezelést és a sütő beállítását.

NN-GD556W INVERTERES KOMBI MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ

Inverter technológia

1300 W kvarcgrill

6 teljesítmény fokozat

900 W mikrohullámú teljesítmény

17 automata program

Turbó kiolvasztás

27 literes sütőtér

Nagyméretű 34 cm-es forgótányér

Rozsdamentes acél belsőrész

Panacrunch serpenyő

Szín: fehér

 

Inverter technológia

A Panasonic több modelljébe beépített egyedülálló Inverter technológiának köszönhetően a mikrosütők most már egyenletes teljesítményt és sütőhatást biztosítanak. A legtöbb sütő pulzálva sugározza a mikrohullámú energiát. Az új Inverter technológia révén viszont folyamatos a sugárzás közepes és alacsony fokozatokon is – az étel tökéletes elkészítése érdekében. Így fogásaink egyenletes melegítésével javul azok állaga és íze is.

 

Panacrunch serpenyő

A Panacrunch serpenyő kiválóan alkalmas pizzák, piték, lepények vagy hal ételek készítésére. Közvetlenül a forgótányérra helyezve a serpenyő átveszi a mikrohullámok hőenergiáját, ezáltal nemcsak a benne sülő étel felszíne, de az alja is jól átsül, ínycsiklandóan zamatossá és ropogóssá téve azt. A serpenyő nyele levehető, így használata még kényelmesebb.

 

ES2054 – vízálló epilátor

Száraz vagy nedves epilálás

Teljesen vízálló – fürdőkádban és zuhany alatt is használható

Skin Protector – bőrkímélő rendszer

Akkumulátoros működés

Epilálófej a lábra és karra

Epilálófej hónaljra/bikinivonalra

Két sebességfokozat

Hordtáska, tisztítókefe

Szín: halványkék

 

Habbal történő epilálás előnyei:

1. 50%-al kisebb fájdalomérzet

2. A hámréteg sérülése 1/6-ra csökken

3. 50%-al csökkenek az epilálás utáni piros foltok

„Hogyan működik a habbal történő epilálás?”

Az ES2054 teljesen mosható, és habbal történő használata egyszerű. A rendkívül érzékeny bőrű hölgyeknek sem kell ezentúl aggódniuk az epilálás miatt. A Panasonic új vízálló epilátorai nem csupán gyengédek érzékeny bőhöz, de gyorsabbá is teszik az epilálást, mint korábban bármikor.

 

Lépései:
Nedvesítse be az epilátort.Vigyen fel kis mennyiségű folyékony szappant, vagy tusfürdőt a tárcsákraA gép bekapcsolást követően finom habot képez

Ahogy a tárcsa forog, olyan irányú habot képez, amely az elfekvő szőrszálakat kiegyenesíti, ezáltal azok könnyen elérhetők és eltávolíthatók. Ezáltal nő az epilálás hatékonysága és a teljes epilálás sebesség is.

EH5263

1600 W-os teljesítmény

egészséges – 50°C-os üzemmód speciális hajkímélő fúvófejjel

Iontöltő rendszer (egyedi töltőpanel)

3 hőmérséklet-fokozat

2 sebességfokozat

Hideglevegő funkció

Összecsukható

 

 

 

A Panasonic egyedülálló egészséges 50°C-os üzemmódja gyengéd hajszárítást tesz lehetővé a haj károsítása nélkül

 

Ion technológia

A negatív ionok hidratálják a hajat. A száraz haj pozitív töltésű, míg a hidratált haj negatív ionokkal telített. A hajszárítóban lévő külső ionizátor negatív ionokat kelt, semlegesítve az elektrosztatikus töltést, ezzel selymessé és egészségessé varázsolja a hajszálakat, és megerősíti a hajszálak külső károsodott rétegét. A külső ionizátornak köszönhetően a Panasonc ionizátoros hajszárítók és hajsütővas nagyobb mennyiségű negatív iont juttatnak el a haj felszínére, mint a hagyományos ionizátorral rendelkező modellek, ezzel is segítve, hogy a haj könnyebben kezelhetővé és egészségesebbé váljon.

 

MC-CL673 PORZSÁK NÉLKÜLI PORSZÍVÓ

Maximális teljesítmény: 2100 W

Maximális szívóteljesítmény: 380 W

2,5 literes porgyűjtő kapacitás

Nagy hatásfokú HEPA légszűrő rendszer

Reel Clean rendszer

Kétállású padlótisztító fej

Szabályozható teljesítmény

Automata kábel-visszatekercselés

2 tárolási pozíció

Teleszkópos fém szívócső

 

Reel Clean Technológia

Ez a technológia lehetővé teszi a szűrők automatikus tisztítását. Használat után egyszerűen húzza meg a kábelt, amely mechanikusan megtisztítja a szűrőt.

 

KEVESEBB SZŰRŐKARBANTARTÁS

A Panasonic Reel Clean rendszerét összehangoltuk a kábel-visszacsévélővel. Ezután a kábel minden csévéléskor kitisztítja a fő szűrőt. Ennek köszönhetően a szűrőnek kevesebb karbantartásra és tisztításra van szüksége.

KEVESEBB PORZSÁKÜRÍTÉS

A porzsák nélküli porszívók szívóereje általában csökken, ahogy a szűrők eltömődnek a portól. Mivel a Panasonic Reel Clean rendszerét szinkronizáltuk a kábel-visszacsévélővel, ritkábban van szükség a szűrő karbantartására, és javul a szívóerő.

TOVÁBBFEJLESZTETT SZÍVÓHATÁS

A Panasonic Reel Clean rendszere mechanikusan kitisztítja a szűrőt minden csévéléskor. Az eredmény: hosszan tartó magas szintű szívóhatás.

Panasonic honlap


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top