nlc.hu
Trend
A modern, dolgozó nő budoárja

A modern, dolgozó nő budoárja

Mi köze lehet az irodai környezetnek egy tizenkilencedik századi budoárhoz? Sokkal több, mint gondolnánk!

Két évszázaddal előttünk a nők privát öltözködőszobája volt életterük legintimebb része, telis-tele ízlésüket és eleganciájukat tükröző személyes tárgyaikkal, ruhákkal és ékszerekkel. Olyan hely volt ez, ahol a nő szívesen múlatta az időt. Személyes szféránkat még ma is igyekszünk stílusunknak megfelelően és kényelmesen kialakítani. Manapság azonban sokkal több időt kell munkával töltenünk, mint akkoriban. Bizonyos értelemben az iroda egyfajta „öltözködőszobává” változott, a modern, dolgozó nő budoárjává. Hasonlóan a hálószobánkhoz, ezt is személyes tárgyakkal töltjük meg, hogy a lehető legjobban érezhessük magunkat benne.

 
Iosif, a görög ékszertervező új ékszerkollekciójának elkészítéséhez a Logitech stílusos és személyes formaterveiből merített ihletet. A cég olyan számítógépes egereket, billentyűzeteket, webkamerákat és hangszórókat tervez és gyárt, amelyek életet visznek a munkahelyi hétköznapok egyhangúságába.

Iosif munkáját -, amit a modern és a hagyományos elemeket ötvöző, komplex ezüst- és aranytárgyak jellemeznek – a görög és a nemzetközi piacokon is sokan elismerik.
Iosif szerint „a Logitech perifériák olyan személyes tárgyak, amik a divat és az elegancia érzését ügyesen emelik át a jellemzően tompa, irodai környezetbe. Ezt a tulajdonságukat próbáltam megragadni. Az ékszereket az ember régóta használja arra, hogy életet vigyen a hálószobák vagy öltözőszobák feminin részlegébe.”

Az ékszerek tervezésénél mindig a felhasználó az elsődleges szempont. A teljesítmény és a szépség olyan kombinációi ezek, melyek célja nem csak a számítógép hatékony irányítása, a zenehallgatás természetessé és kényelmessé varázsolása, de ezzel egyidejűleg jól is kell kinézniük.

Az ékszerek még csak Görögországban kaphatók, dehamarosan hozzánk is megérkeznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top