nlc.hu
Trend
Magyar lányok a nemzetközi kifutókon!

Magyar lányok a nemzetközi kifutókon!

A magyar lányok legendásan szépek, csak épp a divat világa bánt velük mostohán. Ugyan volt nekünk egy Vámosi Viktóriánk, egy Cseh Annamáriánk, sőt van egy Ebergényi Rékánk is, mégsem a magyar modellek sikereitől volt visszhangos a divatsajtó. Az utóbbi időben viszont mintha fordult volna a kocka.

A nemrég lezajlott New York-i divathéten egész sor magyar lány lépett kifutóra. Leginkább Mihalik Enikő nevét hallani mindenfelől. A 21 éves békéscsabai lányt klasszikus módon, az utcán sétálva fedezték fel. Nem sokkal később megnyerte az Elite Model Look Of The Year országos versenyt, és innentől kezdve nem volt megállás. A különleges szépség egyre nagyobb divatházaktól kap felkérést, és egyre többet szerepel a kifutókon. A Gucci 2008/09-es őszi-téli kampányával a szakmai berkeken túl is egyre többen ismerik meg az arcát. A V divatmagazin szeptemberi számában pedig húsz oldalon nézegethetünk róla szebbnél szebb fényképeket, amelyeket ugyanaz a fényképész készített, aki Claire Danes-t is fotózta.

 

Ezek után érdemes lesz Mihalik Enikő nevét az eszünkbe vésni, és mellette nem árt még figyelni Fórizs Adinára, Rajzák Kingára, Pichler Annára, Sophie Srejre és Gigire sem. Ugyanis ők azok a magyar lányok, akik egyre másra hódítják meg a kifutókat szerte a világon, és akikre büszkék lehetünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top