Trend

Suri Cruise méretes gardróbja

Azt gondoljuk, igazi kincsekre bukkannánk, ha Katie Holmes és Tom Cruise szekrényének kipakolására lenne meg a lehetőségünk.

De Katie Holmes elárulta, hogy a kislánynak is méretes gardróbja van. Nem is akárhol! Katie Holmes ideje nagy részét a New York-i Gerald Schoenfeld Színházban tölti, ahol az „All my Sons” darabban vendégszerepel hatalmas sikerrel. Surinak a színház kulisszái mögött rendeztetett be egy külön szobát. Mégis csalódnunk kell, ha dizájner ruhák tömkelegére, parányi cipőcsodákra, mini retikülökre számítunk. Katie Holmes ugyanis nem szeretné több szekrény ruhával telepakolni a helyiséget, hogy Suri naponta ötször átöltözhessen.

„A gardróbot teljesen átalakítottuk játszószobává. Sőt, egy kis zongorát is elhelyeztünk benne.” – mesélte Katie. A plüssállatok és babák mellé csak egy igazi játszótárs hiányzik a kislánynak nagyon. Biztos nem unatkozna annyira, ha a szülei gondoskodnának egy kistestvérről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top