Trend

A szem nemcsak a lélek tükre

A L'Oréal Paris szempillaspiráljainak segítségével tedd még igézőbbé, csábítóbbá és kifejezőbbé a gyönyörű szemed!

Nemcsak tudományos alapon bizonyítható a szemünk fontossága, hiszen a legtöbben, ha megkérdezzük, mit néznek meg először a másik emberen gondolkodás nélkül rávágják, hogy a szemét.

Érdekes, hogy például a barna szemet az empátiához, szeretethez kötik, míg a világoskék szemet a szabadelvűséghez. A zöld szem egy rakoncátlan, megszelídíthetetlen jellem tükre.

A nők tisztában vannak a szem fontosságával, ezért gyönyörű sminkekkel próbálják kihangsúlyozni ezt a csodás érzékszervet.

 

A L’Oreál Paris különleges szempillaspiráljainak segítségével pedig akár ábrándos, akár szenvedélyes, vagy éppen ellenállhatatlanul csábító pillákat varázsolhatunk a szemünk kiemelésére.


Extra-Volume Collagene szempillaspirál

Dúsító hatású szempillaspirál, Hydra-Kollagénnel és az extra dúsító kefével.
A sűrű és dús szempilla könnyebben vonza mások tekintetét.
Fekete és barna árnyalatban is kapható!

Double Extension Beauty Tube szempillaspirál

A Double Extension két fázisú szempillaspirálok egészséges és hosszú szempillákat eredményeznek. Ceramid-R tartalmú két fázisú szempillaspirál, amely erősebb és hosszabb szempillákat varázsol. Első lépésben az alapréteg erősíti és hosszabbítja a szempillákat. Második lépésben a fedőréteg intenzív színt kölcsönöz nekik. Tartós, ugyanakkor könnyedén, meleg vízzel eltávolítható formulája könnyű használatot biztosít.

Szinte bármilyen alaklomra használhatjuk, hiszen az egészséges szempilla remekül kiemeli és hangsúlyossá teheti a szemünket, és a sminkünket.

 

 

Telescopic szempillaspirál

Telescopic szempillaspirálok hosszú és tökéletesen szétválasztott szempillákért. Hosszabbító és szétválasztó szempillaspirál. Rugalmas és hajlékony,négy oldalú keféje szétválasztja a pillákat és egyesével kiemeli azokat, elérve a legrövidebbeket is.
Amikor letisztult és lendületes megjelenésre vágyunk, a sminkünket mindenképpen ezzel a szempillaspirállal érdemes befejezni. Az egyesével szétválasztott pillák, minden szemet igézővé tesznek.

 

 

Lash Architect szempillaspirál

A Lash Architect a műszempilla hatású szempillákért. Három dimenziós hatású polimer összetétel. Dúsít, hosszabbít, szétválaszt, ível.
Igazán drámai hatás érdekében, egy esti szórakozáshoz, vagy akár egy exluzív partihoz elengedhetetlen a nem mindennapi műszempilla hatású szempillaspirál, amely utolsó lépésként teljessé teszi a nőies megjelenést.

 

Ismerd meg közelebbről legújabb szempillaspirálunkat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top