Trend

Béres Alexandra smink nélkül nem megy az utcára

Lehet egy nő sportos, mégis csinos, mint Béres Alexandra. Nála egyértelműen a kényelem az elsődleges, megjelenésében mégis nőies tud maradni, hiszen a kényelmes, lezser elegancia kiemeli alkati előnyeit.


Nekem a sportruha a természetes, mindennapi viselet, hiszen ezzel foglalkozom, nap mint nap tartok edzéseket, aerobik órákat, többször át is öltözöm. De bármennyire is sportos vagyok, smink nélkül mégsem megyek az utcára soha, ha mást nem is, de szempillaspirált mindig használok.

 

De milyen is a jó sportruha?

A finom, kellemes anyagokat szeretem, jóleső érzéssel tölt el reggel belebújni egy puha, illatos ruhába, ami nem irritálja a bőröm mozgás közben.
Sportolás közben a kényelmet és a természetes anyagokat kell előtérbe helyezni.

 

 

A sportolás extra mozgással jár, így fontos, hogy a ruha, amiben végezzük, minden kényelmet kielégítsen, a bőrrel való érintkezés és izzadás következtében se irritálja a bőrt.

 

A Dreft kíméletes a bőrhöz, hiszen minden esetben gyengéden ápoló mosást biztosít. Bőrgyógyászatilag tesztelt, nem okoz bőrirritációt, így tökéletesen alkalmas a sportolók és az érzékeny bőrrel rendelkezők ruháinak mosására.

 

 

 

 

 

Tudj meg többet a Dreftről, látogass el honlapunkra!>

 

A szeszélyes tavaszi napokra pedig egy jó tipp a fitneszgurutól: a borongós, szomorkás napokon színes ruhákkal javítja hangulatát.

 

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top