Trend

Szinetár Dóra újra és újra meghódítja Bereczki Zoltánt

A hazai operettélet fiatal népszerűsítője saját elmondása szerint ruháit úgy válogatja össze, hogy a párjának tessen, még akkor is, ha éppen nem az ő stílusa az az öltözék.

Az ízlésünk nem egyezik teljesen, de igyekszem odafigyelni arra, hogy olyan ruhákat vegyek főképp, amik Zolinak tetszenek. Ha rajtam múlna farmert és pólót hordanék szinte mindig, nekem ez a kényelmes, a természetes, de egy nő igenis hozzon áldozatokat a kapcsolatáért.

A kapcsolat kezdete mindig fényes, amikor egy férfi és egy nő először találkozik. A hétköznapokban azonban a lángoló szerelem lassan elhalványodik és helyére lép a szeretet, egymás tisztelete, megbecsülése, az egymásért és a gyermekekért vállalt közösség. Oda kell hát figyelni, hogy ne veszítsük el csábító erőnket. Ebben nagy segítségünkre lehet egy szép ruha, melyben természetesnek érezhetjük magunkat. Nem kell küzdenünk az elérhetetlen ideákért, nem kell sanyargatni önmagunkat. Legyünk olyanok, amilyenek valójában vagyunk: harmonikusak és valóságosak, legyünk mindig természetesek.

Gyakorló háziasszonyként elmondhatom, hogy a rosszul megválasztott mosószer tud kellemetlen meglepetéseket okozni. Volt már rá példa, hogy a férjem pulcsijából csináltam gyermekruhát, úgy összement az anyag.


A gyapjú különleges törődést igényel. A megfelelő tisztításról a ruha címkéje ad útmutatást: ajánlott a kézi vagy gépi mosás alacsony hőfokon, centrifugálás tilos.

De csupán a kímélő mosási eljárás nem mindig elegendő a kényes ruhák szépségének megóvására, a mosószer is számít.

A Dreft egyedülálló, szabadalmaztatott Fiberflex formulát tartalmaz, amely rugalmas tartást ad a szálaknak; mint egy spirál, úgy veszi körbe azokat. A ruha így gyakori mosás és viselés ellenére is tovább megtarthatja eredeti alakját.

Látogass el honlapunkra, ahol még több információval és ötlettel gazdagodhatsz! >

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top