Trend

Céges buli

A céges buli az a rendezvény, ahol módunkban áll egyéniségünket megvillantani. A megszokott hétköznapi külsőnk után egy újabb személyiségjegyet mutathatunk meg magunkból, akár visszafogott, akár harsány az egyéniségünk.

A lényeg, hogy ekkor is az általunk felvállalható, egyéniségünkhöz illő sminket készítsünk, melyet tudunk viselni.

Esti, alkalmi sminkről lévén szó, elengedhetetlen a fekete szemceruza, hogy szemünk hangsúlyos legyen. Ezt követően csillogó szemhéjpúderrel tegyük vibrálóvá a tekintetünket. Használjunk dúsító és hosszabbító szempillaspirált, hogy az erős szemhéjfestés mellett a pillák is érvényesülhessenek.

Ajkainkra használjunk élénk színű szájfényt, hogy a hatás tökéletes legyen. 

 

 

Céges buliCéges buli1. lépés

Alapozás után kontúrozzuk körbe a szemet a Contour Khol 131 Jet Black fekete szemceruzával, majd finoman satírozzuk el a széleket.

 

 

Céges buliCéges buli2. lépés

 

A Color Appeal Mono 179 Starry Black csillogó szemhéjpúderrel a már ceruzával kiemelt részt erősítsük, a külső saroknál ívesen megemelve satírozzuk felfelé.

A Color Appeal Mono 165 Golden Rose árnyalatával a sötét szín széleit finoman elsatírozzuk. Ügyeljünk arra, hogy a szemöldökcsonton már csak leheletfinoman látszódjon a szemhéjpúder csillogása.

Céges buliCéges buli3. lépés

A Lash Architect Carbon Gloss szénfekete szempillaspirállal emeljük ki a szempillákat, majd a Blush Minerals 50-es színű arcpírral élénkítsük arcunk színét. Ajkunkat az Infallible tartós ajakrúzsduó 102-es Blush Obsession árnyalatával hangsúlyozzuk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top