Trend

Állásinterjú

Állásinterjún a legjobb benyomást kell keltenünk. Ehhez a legjobb formánkat kell mutatni, amihez elengedhetetlen a smink, de ebben az esetben "a kevesebb több" elven. Célunk ez esetben nem a csábítás, hanem az, hogy egészségesnek, frissnek tűnjünk.

Először is az alapozóval eltüntetjük a bőrhibákat és a fáradtság jeleit.

A pirosítónak fontos szerepe van, hiszen a frissességet és az egészséges arcszínt ezzel tudjuk megadni bőrünknek.

A hangsúly a szemen kell hogy legyen, ezért azt emeljük ki jobban. Ajkainkra ez alkalommal ne szájfényt tegyünk, mert a szemünknek kell csillognia a „munkavágytól”. Tehát használjunk egy ajakszínünkhöz hasonló hidratálórúzst, mely ajkainknak egészséges színt és fényt fog adni.

ÁllásinterjúÁllásinterjú1. lépés

Alapozás után a Contour Khol 150 Khaki Green szemceruzával húzzuk meg a szempillák tövét alul is és felül is, majd finoman satírozzuk el.

 

 

 

ÁllásinterjúÁllásinterjú2. lépés

A Color Appeal Trio 319-es Aishwarya Rai szemhéjpúder-palettájának színeit vízszintes irányban helyezzük fel a felső szemhéjra, oly módon, hogy először a khakiszínnel a ceruzával kiemelt részre satírozunk.

A szemhéjpúder-paletta hármas, barna árnyalatát helyezzük a khakiszín fölé vékonyan, és satírozzuk el. Majd a bézs színből a barna fölé húzzunk csíkot, és ezt is satírozzuk el.

 

ÁllásinterjúÁllásinterjú3. lépés

Az Extra-Volume Collagene szempillaspirállal emeljük ki a szempillákat. Arcunk színét a Blush Minerals arcpirosító 70-es Soft Coral árnyalatával élénkítsük. Ajkunkat a Color Riche Made for Me Naturals 241-es Orchid árnyalatával emeljük ki.

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top