Trend

Munkahelyre napközben

A munkahelyi sminknek két fontos szerepe van. Az egyik, hogy mi jól érezzük magunkat a bőrünkben, hiszen akkor hatékonyabban tudunk dolgozni. A másik, hogy a kollégáink is örömmel nézzenek ránk.

Sugározzuk magunkból a frissességet, mert az őket is felélénkíti, így a közös munka is hatékonyabb lesz. Ha a reggeli rohanásban a fáradtság jegyeit eltüntetjük, arcunknak pedig egészséges arcszínt kölcsönzünk, az már félsiker. Ahhoz, hogy a siker teljes legyen, még egy kis – a ruhánkkal harmonizáló színű – szemhéjpúderrel és szájfénnyel is kiegészítjük.

Munkahelyre napközbenMunkahelyre napközben1. lépés

Az alapozás, púderezés után kontúrozzuk a szemet a Contour Khol 131 Jet Black fekete szemceruzával, amit finoman satírozzunk el. Majd a Color Appeal Mono 82 Velvet Grey sötétszürke szemhéjpúderrel

erősítsük meg a ceruzával kiemelt részt.

Munkahelyre napközbenMunkahelyre napközben2. lépés

Ezt követően a Color Appeal Mono 106 Xenon Blue árnyalatát helyezzük a felső szemhéjra és az alsó szemhéjra, a már ceruzával kiemelt rész alá. Ügyeljünk arra, hogy a széleket kontúrmentesen elsatírozzuk.

 

 


Munkahelyre napközbenMunkahelyre napközben3. lépés

Szempilláinkat a Double Extension Carbon Black kétkomponensű szempillaspirállal emeljük ki. Arcunkat színét élénkítsük a Blush Minerals arcpirosító 30-as Soft Peach árnyalatával. Ajkunkat a

Glam Shine rúzs 303 Topaz Strass árnyalatával emeljük ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top