Trend

Áprilisi újdonság: Élvezd a kollagénhatást!

A kollagénrostok igazi pillért jelentenek a bőr számára, azonban 35 éves kor körül meggyengülnek. Vedd fel a harcot az öregedés ellen, és élvezd a kollagénhatást a L’Oréal Paris kollagén arcfeltöltő és ráncfeltöltő termékekkel!

De mi is az a kollagén?

Áprilisi Újdonság: Élvezd a kollagén hatást! A 90-es évektől halljuk, hogy milyen fontos a kollagén a bőr fiatalságának megőrzésében, de vajon tisztában vagyunk-e azzal, hogy mire is jó, és hogy mi is az a kollagén?

A kollagén a testünket összetartó rostos kötőszövet. Az emberi szervezet fehérjeállományának 30%-a kollagén, míg ez az arány a bőrünk kötőszöveteiben akár 70% is lehet. Ez a fehérjetípus nélkülözhetetlen a bőr feszességéhez, szépségéhez, de ugyanakkor az érfalak rugalmasságában és a csontszerkezetünk épségében is fontos szerepet játszik.

A természetes öregedési folyamat velejárójaként azonban csökken a kollagén aktivitása a szervezetünkben, ami a bőr ráncosodásához, öregedéséhez, rugalmatlanságához és a csontjaink porózusabbá válásához vezethet.

A kollagént tehát valamilyen módon érdemes pótolnunk, illetve aktiválnunk a szervezetünkben, mert így tovább megőrizhetjük bőrünk vagy akár a hajunk szépségét. A kozmetikában általában krém vagy gél formájában juttatják a bőrbe.

 

Élvezd a kollagénhatást a L’Oréal újdonságaival!

A L’Oréal új kollagén arcápolói a bőrünk fiatalságának megőrzésében segítenek a szükséges napi kollagénnel. Azok számára viszont, akiknek a gyönyörű ajak is fontos szerepet játszik a megjelenésükben, a kollagén kettős ajakápoló jelenthet segítséget.

 

Néhány szó a termékekről:

Áprilisi Újdonság: Élvezd a kollagén hatást! L’Oréal Paris laboratóriumainak innovációja a kollagén arcfeltöltő nappali krém, melynek használatával biztosítható a napi szükséges kollagén bevitele a korrigált és teltebb arcbőrért. A kollagént egy speciális eljárás során nyerték ki, megtisztították, amely így megőrzi minden tulajdonságát. Lágy és selymes textúrájuk gyorsan beszívódik a bőrbe.

Hatékonyság:

A ráncok csökkentek a nők 76%-a szerint.*

Teltebb arcbőr a nők 74%-a szerint.**

* Önértékelésen alapuló teszt 50 nő részvételével, 3 hét alatt.

** Önértékelésen alapuló teszt 50 nő részvételével, 2 hét alatt.

 

A terméket használd mindennap az arc egészére. Lágy és selymes textúrája gyorsan beszívódik, és kiváló sminkalapot képez.

A még teljesebb eredményért használd a kollagén arcfeltöltő éjszakai krémet is!

Áprilisi Újdonság: Élvezd a kollagén hatást! Forradalmi újdonság: kollagénhatás már az ajkadnak is!

A L’Oréal Paris laboratóriumai ajakfiatalító bőrgyógyászati technikák által inspirálva két különleges ápolót egyesítettek az ajkak és a szájkörnyék megfiatalításáért, és megalkották a KOLLAGÉN RÁNCFELTÖLTŐ kettős ápolót ajakra és szájkontúrra.

Az 1. fázis (kék vég): kollagén-biorészecskéket tartalmazó kisimítókrém szájkontúrra a ráncok azonnali kisimításáért és az ajkak újrarajzolásáért. A kollagén-biorészecskék a száj környékén bejutnak a bőrbe,* és akár eredeti méretük** 9-szeresére*** duzzadnak.

Használd az ajkak körvonalán, hogy segítsen a ráncok kisimításában és az ajkak újrakörvonalazásában.

Áprilisi Újdonság: Élvezd a kollagén hatást!

 

A 2. fázis (fehér vég) hialuronsavat tartalmazó ajakfeltöltő krém az ajkak teltségéért. A bőrazonos hialuronsav megköti a vizet az ajkakban, hogy újrahidratálja és feltöltse a szöveteket.** Vidd fel az ajkaidra, hogy segítsen visszaadni azok teltségét.

Áprilisi Újdonság: Élvezd a kollagén hatást!

 

 

* A bőr felső rétege.

** A bőrben természetes módon jelen lévő vízzel érintkezve.

*** In vitro teszt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top