Trend

Alapozók

Sminkelj velünk, és tudj meg mindent a tökéletes alapozásról! Az egyenletes, ragyogó arcbőr a siker egyik kulcsa, ha elsajátítod a titkokat, profi lehetsz a fürdőszobában! A tökéletes sminkeredménytől a magabiztosságod is megnő majd.

AlapozókInfallible alapozó

Bőrtökéletesítő alapozó. Ellenáll a fáradtság jegyeinek. Frissen sminkelt hatás, maszkhatás nélkül. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

 

 

 

 

AlapozókInfallible korrektor

Korrektor, mely tartósan elfedi a bőrhibákat és a szem alatti karikákat.

 

 

 

 

 

AlapozókAccord Parfait alapozó

Bőregységesítő és bőrtökéletesítő alapozó, amely tökéletesen illeszkedik a bőr színéhez és textúrájához. Leheletvékony réteg éles átmenet nélkül. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

 

 

 

AlapozókAccord Parfait púder

Púder, amely illeszkedik az arcbőr színéhez és tónusához. Könnyű állaga kellemes viseletet biztosít. Matt hatás és természetes arcbőr. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

 

 

 

 

AlapozókAccord Parfait Mineral ásványi alapozó

95%-ban ásványianyag-tartalmú, por állagú alapozó, amely még a legérzékenyebb bőrűeknek is ajánlott. Tartósítószer- és illatanyagmentes, 15-ös fényvédő faktorral ellátott. Puha púderecset applikátorral. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

 

 

 

AlapozókMat Cashmere alapozó

Púderhatású lágy krémalapozó, amely felvitelkor púderré válik. Az arcbőr már a felvitelkor lágyabb, bársonyos, matt és egyenletes lesz. Utána nincs szükség púder használatára. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

 

 

 

 

AlapozókVisible Lift alapozó

Visible Lift alapozó Pro-Retinol A-val és X-Tensiummal. Fényvisszaverő részecskéket tartalmaz, mely egységesíti a bőrszínt, és csökkenti a ráncok láthatóságát. Hidratál. Az arcbőr simább, ragyogóbb. 16-os fényvédő faktorral. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top