Trend

L’Oréal Paris & Mango : Légy stílusos, mint Penélope Cruz!

A divat- és szépségtrend meghatározó szereplői, a L'Oréal Paris és a Mango közös kollekciót alkotott meg 3 különböző stílusban az ezerarcú nőnek- amit most meg is nyerhetsz. A 2009-es tavaszi-nyári L'Oréal Paris&Mango smink- és ruhakollekciója kalauzol az elegáns, romantikus vagy csábító smink és öltözködés rejtelmeiben. Válaszd a hozzád illő kollekciót vagy akár mind a hármat! Nyerj, hódíts, a világ hever majd előtted!

Segítünk Neked, hogy megtaláld a biztos összeállítást a sminket és ruhát illetően, hogy megjelenésed 100 %-os lehessen. Az összképhez minden hozzátartozik, a kellemes benyomás elengedhetetlen része a ruha és a smink megfelelő összehangolása. Találd meg stílusodat és tedd teljessé a hatást!

 

L'Oréal Paris & Mango : Légy stílusos, mint Penélope Cruz! A ROMANTIKUS Stílus

Akár hétköznap, akár hétvége, esti séta vagy kerti összejövetel, légy bájosan romantikus! A rózsaszín árnyalatok üdeséget és bájos frissességet sugallnak. Csempéssz leheletnyi fémes lilával fűszerezett rózsaszín árnyalatot szemhéjadra és tedd ajkadat érzékivé, meztelenül csillogóvá egy romantikus, természetes árnyalattal.

A romantikus sminket így készítsd el
Tekints meg a romantikus ruhakollekciót!

L'Oréal Paris & Mango : Légy stílusos, mint Penélope Cruz! AZ ELEGÁNS Stílus

A kifinomult és elegáns nő védjegye a letisztult viselet. Ideális választás a bézs szín, ami tökéletesen illik az elegáns ruházathoz. Használj bézs színű szemhéjpúdert és szétválasztó szempillaspirált az élénk és kifinomult tekintetért. A körmöket a sminkkel harmonizáló, diszkrét bézs árnyalattal fesd be. Így tökéletes az összkép.

Tipp az elegáns sminkhez
Tekintsd meg az elegáns ruhakollekciót!

L'Oréal Paris & Mango : Légy stílusos, mint Penélope Cruz! A CSÁBÍTÓ Stílus

Ha csábítani akarsz, légy érzéki. Egy izgalmas szabású kis fekete elengedhetetlen, de a szénfekete szemceruza és a sminkmesterek által olyannyira kedvelt mélyítő vonalas smink az érzéki tekintet titka. Szemhéjpúderből használj fémesen csillogó ezüst színt, ami ragyogóvá varázsolja tekinteted, és ne feledd a csábítás legismertebb eszközét, a tűzpiros rúzst.
A csábító smink titka
Tekints meg a csábító ruhakollekciót!

L'Oréal Paris & Mango : Légy stílusos, mint Penélope Cruz! Limitált kollekció- Gyűjtsd be őket!

A L’Oréal Paris újdonsága az ásványi bronzosító gyöngyök, melyek nyarat idéző arcszínt varázsolnak és az arcpirosító duó, mely üde frissességet visz a sminkbe.

A Glam Bronze Mineral Pearls bronzosító ásványi gyöngyök a napcsokólta bőr elengedhetetlen kellékei.

A rózsával fémjelzett Glam Rose Blush arcpirosító duó pedig a ragyogó és üde arcbőrt varázsol.

A limitált kollekció termékei csak két hónapig találhatóak meg az üzletekben, a L’Oréál Paris és a Mango nyári kollkciójának keretében.
Siess, hogy nehogy lemaradj róluk!

Itt megnézheted a videót!>>>

 

KERESD A L’ORÉAL PARIS TERMÉKEIT AZ EXKLÚZÍV TÁLCÁKON A NAGYOBB DROGÉRIÁKBAN, ILLETVE A FÓTI, BUDAKALÁSZI ÉS TÖRÖKBÁLINTI CORA-BAN.

Az üzletek részletese listáját itt megnézheted

A Glam Bronze Mineral bronzosító ásványi gyöngyök árából 25%-os kedvezményre jogosító kupon – amit megtalálsz a Nők Lapja május 25-én megjelenő számában – beváltható ezekben a DM üzletekben!

Smink és shopping

Kinéztél valamit a Mango üzleteiben? Gyere el és a L’Oréal Paris sminkmesterei ingyen elkészítik sminkedet a Mango üzleteiben. Válaszd a hozzád illő stílust!

Május 9. 11 órától 17 óráig: Mammut, Aréna Pláza, Debrecen, Pécs, Győr

Május 10. 12 órától 18 óráig: Mammut, Aréna Pláza

Május 10. 11 órától 17 óráig: Debrecen, Pécs, Győr

Nyerj és hódíts! Játssz a Mangoval és a L’Oréal Paris-zsal az értékes nyereményekért!>>>

Játékszabályzat >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top