Trend

Májusi újdonság: Hajápolás mesterfokon

Tudtad, hogy a nők kilencven százaléka úgy gondolja, hogy a megjelenésének a legfontosabb része a frizurája? Tudtad, hogy egy nő naponta átlagosan 22 percet tölt el tükör előtt, és ebből 17 percet a hajával foglalkozik? Tudtad, hogy egy embernek általában 100-150.000 hajhagymája van?

Ezért van az, hogy a L’Oréal Paris laboratóriumaiban rengeteg időt szentelnek egy egy új termék tesztelésének és kialakításának. A legkülönfélébb módszerek segítségével azt is lehet például mérni, hogy milyen erejű nyújtást bír ki egy-egy hajszál, mielőtt eltörik. Így összehasonlíthatják a különböző termékekkel kezelt hajszálakat azokkal, amelyeket nem kezeltek semmivel.

Sajnos a technika és a tudomány nem volt mindig ennyire fejlett. Bár az igény a hajápolásra már az egyiptomiaknál is felmerült, hiszen bizonyítottan nagy hangsúlyt fektettek a megjelenésükre, de nem voltak meg még hozzá a megfelelő termékeik.

Májusi újdonság: Hajápolás mesterfokon

 

Időszámításunk előtt 5000-ben hosszú lokniba rendezett hajjal, vagy apródfrizurával lehetett hódítani. Az ókori görögnél azonban csak a hosszú haj jöhetett számításba, hiszen úgy gondolták a férfiak ereje és lelke is a hajkoronájukban lakozik. Hihetetlen, de Rómában a császárok idején a szőke haj volt divatban, és a sötét hajú dél európai nők sáfránnyal, kamillával és tojássárgájával szőkítették hajkoronájukat.

A reneszánsz korban gyöngyökkel, fésűkkel és művészi fejfedőkkel tették különlegessé a megjelenésüket. A barokk korban pedig a toronymagas kontyok lettek a népszerűek.

Bár a frizuradivatok jöttek-mentek, a hajápolásra nem igazán találták meg a megfelelő eszközöket. 1903-ban megjelent az első por alakú sampon, ami bár nagy előrelépés volt, az igazi áttörés csak 1927-ben következett be, amikor is elérhetővé vált az első folyékony sampon.

Májusi újdonság: Hajápolás mesterfokonA mai nő azonban már azt is tudja, hogy frizurájához már nem elég csak samponnal jól megmosni a hajat, hanem különböző speciális termékekkel meg is kell óvni, védeni azt.

Ezért válhatott mára az egyik legalapvetőbb hajápoló termékké a hajsampon mellett, a hajbalzsam. A hajbalzsamoknak számtalan variánsát ismerjük, hiszen már azt is tudjuk, hogy a különböző hajtípusokhoz, különböző termékeket kell választanunk. A hajbalzsamok lényege, hogy a hajtövet hidratáló réteggel vonják be, amitől a hajszál szarurétegei szépen lassan lesimulnak, és így a haj is selymes és könnyen fésülhető lesz.

A L’Oréal Paris újdonságai hamar fürdőszobánk szerves elemeivé válhatnak:

Az Elséve Kifésülő balzsam spray-k mindennapi használatra készültek, kiöblítést nem igényelnek. Hatékonyan ápolnak és védenek, mint egy normál balzsam, ráadásul sokkal gyorsabbak és könnyedebbek. Ultra-könnyű összetételük azonnal beszívódik a hajszálakba, anélkül, hogy nyomot hagyna.

A hajápolás olyan egyszerű, hogy a balzsamokat bármikor akár a táskádból is előkaphatod.

Ha te is szeretnéd tökéletessé tenni a megjelenésed válaszd ki a L’Oréal Paris Elséve Kifésülő balzsam spray-k közül a hajadnak megfelelőt.

Hajápolás mesterfokon, a kezdetektőlHa fested a hajad: ELSÉVE Színvédő Kifésülő Balzsam

Az új Elséve Színvédő Kifésülő Balzsam Spray Fényvisszaverő technológiája UV-szűrővel táplálja a hajszálat és selymessé, egységessé varázsolja a hajat. Védi a hajszálakat a külső káros hatásoktól és felerősíti a hajszín ragyogását.

Hajápolás mesterfokon, a kezdetektőlHa töredezett a hajad:ELSÉVE Töredezés elleni Kifésülő Balzsam

Az új Elséve Töredezés elleni Kifésülő Balzsam Spray Cement-Ceramiddal, amely a haj természetes cementjének másolata, a haj sérült területeit célozza meg, hogy feltöltse a sérüléseket és a hajszál felszínét. A hajszál visszanyeri összetartó erejét, felszíne sima és ragyogó lesz.

 

Hajápolás mesterfokon, a kezdetektőlHa hajad hosszú, fényét vesztett, és könnyen zsírosodik:ELSÉVE Tükörfény Citrus Kifésülő Balzsam

Az ElséveTükörfény Citrus Kifésülő Balzsam Spray Gyöngyproteint+Citrust tartalmazó összetétele kisimítja a hajszálat, hogy kevésbé rakódjanak le rá a szennyeződések. Kiegyensúlyozott táplálást biztosít a hajtövektől a hajvégekig, anélkül, hogy elnehezítene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top