Trend

51 évesen is szexi

Ha Andie MacDowell ránk mosolyog az újságok címlapjáról, elfelejtjük, hogy az öregedéstől tartanunk kellene, hiszen csodálatos szépségével mindenkit elvarázsol, és arra bíztat, hogy ne féljünk az idő múlásától. Minél többet látjuk, annál inkább elhisszük, hogy a nők - éppúgy, mint a jó bor - a kor előrehaladtával nemesednek. Így volt ez Andie-vel is, hiszen az évek múlásával egyre bölcsebb lett, így a törékeny lelkű kamaszlányból érett nővé cseperedett.

51 évesen is szexi, Andie MacDowellA Dél-Karolinában született színésznőnek nehéz gyermekkora volt, mivel 6 éves korában elváltak szülei. Édesanyját nagyon megviselte házasságának kudarca, ezért az alkoholba fojtotta bánatát. Lánya magatehetetlenül nézte végig, amint imádott édesanyját felemészti elkeseredettsége, mígnem fiatalon, 53 évesen meghalt.

Andie nehezen dolgozta fel a történteket és 20 éves koráig kicsapongó életet élt, mígnem az Elite modellek egyike nem lett. Ekkor nyugodott meg, hiszen megtalálta számításait és újabbnál újabb célokat tűzött ki maga elé. Rövid időn belül a Calvin Klein kifutóin kamatoztatta tudását, mivel a világszerte ismert divatmárka szupermodellje lett. A bájos amerikai lánynak a modellkedés már-már rutin feladattá vált, így új kihívásokat keresve 1984-ben eljátszotta Jane-t – Christoper Lambert oldalán – a Tarzan, a majmok ura című filmben, és ettől kezdve főállású színésznő lett, így már nem csak modellként ismerték el tehetségét.

A hírnevet a Szex, hazugság, videó című film sikerei hozták el számára, de az igazi áttörés a Négy esküvő és egy temetés című komédiával érte el. A film 1995-ben két Oscar-díj jelölést kapott a „legjobb film” és a „legjobb eredeti forgatókönyv” kategóriában. A szakma Andie alakítását sem hagyta szó nélkül, ugyanis Golden Globe-jelölést kapott „A legjobb vígjáték- musical színésznő” kategóriában.

A sikerek után számtalan különböző karaktert eljátszott, de a változatosság csak a munkájára volt jellemző… Első férje Paul Qualley volt, akivel teljes volt a családi idill, így szerelmük gyümölcsekén 3 csodálatos gyermekük született, Justin, Rainey és Sarah. Szilárd kapcsolatuk 1999-ben meginogni látszott és a pár külön költözött, majd elvált. Hányattatott gyermekkora miatt kínosan ügyelt gyermekei lelkivilágára, hiszen számára mindig is a család volt az első. Talán csemetéi szeretetének köszönhető, hogy Andie túltette magát azon a tényen, hogy az életben „szabadúszó” lett.

51 évesen is szexi, Andie MacDowell

A magánéleti válságból kilábalva ismét rátalált a szerelem, Rhett Du Camp Hartzog ékszerkereskedő személyében, akivel a gimnázium óta barátságot ápolt, ugyanis osztálytársak voltak. A barátságból hamarosan szerelem lett, így 2001-ben a pár összekötötte életét a dél-karolinai Gaffneybe, ahol gyermekekként felnőttek. Sajnos ennek a házasságnak is vége szakad 2004-ben, de a gyönyörű színésznő elfogadta a helyzetet és azon dolgozott, hogy mihamarabb kiheverje válását.

51 évesen is szexi, Andie MacDowell2 házassággal a háta mögött új időszámítás kezdődött Andie életében, de ő továbbra is optimistán szemléli életútját. Nincs is miért szomorkodnia, hiszen modellből világhírű színésznővé avanzsált, aki gyermekeire is igazán büszke lehet. A család erejében megtalálta boldogságát és gyermekei nap, mint nap, megerősítik benne ezt az érzést, hiszen saját bevallása szerint a szépségét elégedettségének köszönheti.

Ma már nemigen látni a mozivásznon, de nem vonult vissza teljesen a nyilvánosságtól. Hosszú ideje exkluzív szerződés köti a L’Oréal Paris márkához. Mi főleg a Revitalift ránctalanító termékcsalád Szépség-nagyköveteként találkozhatunk vele, pedig Andie-nek még a szarkalábakat is megbocsájtanánk. De nem véletlen, hogy a színésznő évek óta a Revitalift arca, hiszen ő is folyamatosan megújul, akárcsak a Revitalift, aminek hatékonyságát újabb-és újabb összetevőkkel erősítik.

Andie soha nem volt tipikus hollywoodi sztár, így magánéletét nem teregette ki a pletykalapoknak. Boldogságához nincs szüksége a csillogásra, ezért egy kisvárosban él családjához közel, de annyi biztos, hogy a kortalan színésznő szíve újra foglalt és mi minden jót kívánunk neki, hiszen megérdemli!

51 évesen is szexi, Andie MacDowell

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top