Trend

Különleges tippek a nagy napra!

Legyen az esküvőd igazán különleges, és tedd még feledhetetlenebbé a rendkívüli eseményt. Dobd fel a hangulatot romantikus tánccal, vagy pillangóröptetéssel. Most adunk néhány különleges tippet.
Extra tippünk: Esküvőre készülsz? A Nők Lapja Esküvő honlapján rengeteg hasznos tippet, ötletet találsz, szakértők, katalógusok, letölthető dokumentumok segítik a készülődést, hogy a nagy nap valóban tökéletes legyen. www.nleskuvo.hu »

Irány a táncparkett!

Még nem késő részt venni egy gyorstalpaló táncoktatáson, elvégre nincs annál meghatóbb, amikor az ünnepi díszbe öltözött pár sejtelmes fények mellett meghitt bécsi keringővel bűvöli el a vendégeket.

A vacsora kezdete előtt táncolhattok akár latintáncot, például rumbát, de nagyon szívhez szóló éjfélkor gyertyafénykeringővel meglepni szeretteinket. Éjfél után a jó hangulatot megteremthetitek a vérpezsdítő vörös ruhához illő fergeteges Samba-val, de egy tradicionális csárdás is lebilincseli majd a vendégeket. A lényeg, a jó hangulat.

Kívánságlámpások az égen

Különleges lehetőség a költséges, és már-már elkoptatott tűzijáték helyett kívánságlámpásokat a levegőbe röptetni. A sötét égbe felengedett lámpásokkal igazán impozáns látványban lehet részünk. Az egy időben a levegőbe emelkedő tucatnyi pazar kívánság lámpás örökre emlékezetessé varázsolja a nagy napot. A világító csoda oldalára kedves üzeneteket is írhattok.

Tipp: A szintén elcsépelt templom előtti rizsszórás, lufiröptetés, és konfetti zápor helyett ötletes és bájos megoldás a pillangóröptetés. A kecses tüllel fedett kosárkákból a szabadba engedett pillangók mesés tánca lebilincselő látványt nyújt.

Különleges tippek a nagy napra!


Koktél-show

Esküvőnk lehet tradicionális, vagy újszerűen modern, egy különleges koktél-show csak tovább fokozza a hangulatot, és még elegánsabbá teszi a nagy napot. A lendületes és látványos trükkökkel előállított zamatos koktélok egész biztosan elbűvölik majd szeretteinket. A násznép elkápráztatása mellett a mixer egyéni kívánságok alapján keveri az italokat, így mindenki megtalálhatja kedvencét. A vendégek számától függően több mixerre is szükség lehet, ez azonban csak tovább színesíti a lakodalmat.

Tipp:
A koktél show-t kísérhetik látványos fényeffektek, vagy egy fergeteges konga show, ám ha többnyire fiatal korosztályból áll a násznép, akár még dj is keverheti a zenéteket.


Különleges tippek a nagy napra!A nagy nap ékessége

Légy egyedi a dekorációt illetően is. A születésnapi partik hangulatát idéző, és még mindig oly népszerű papír-, és lufidekoráció helyett válassz elegáns organzából, tüllből, és apró virágokból komponált finom, légiesen könnyed díszítést. Ügyelj a részletekre, például a szalvétákat hajtogattasd henger alakúra, és köttesd át őket bájos organza masnival. Kecses masni a talpas poharak szárát is díszítheti.
Amennyiben a székszoknyát költségesnek ítélitek, a szék háttámláján átkötött organza masni is döntően megváltozatja a helyszín hangulatát.

Tipp:
A tökéletes összhang érdekében öltöztesd a koszorúslányokat egyforma ruhába, a legújabb trend szerint az A vonalú, térdközépig érő, vagy szűkített fazonú uszályos modellek hódítanak. A ruhák színe természetesen kövesse a dekorációban fellelhető színt.

Herceg fehér lovon

Amennyiben a párod tettre késznek érzi magát, és ült már korábban lóháton, ezúttal ismét felelevenítheti e tehetségét, hiszen fehér lovon a templom elé megérkezni a nagy nap egyik fénypontja lehet. A feledhetetlen élménytől igazán nyeregbe érezheti magát a vőlegény.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top