Trend

CASTING Crème Gloss – Tartós hajszínkrém

A Casting Crème Gloss igazi innováció a hajszín történetében, hiszen nagyon tartós színeredményt biztosító, mégis ammóniamentes tartós hajszínkrém. A termék rendkívül kíméletes a hajhoz, illata kellemes parfümillat. Ápolóbalzsama méhpempőtartalmának köszönhetően természetesen táplálja a hajat, és segít megőrizni színét és fényét. Optimálisan fedi az ősz hajszálakat. Ammóniamentes, valódi ápolást biztosít a hajszín számára!

CASTING Crème Gloss - Tartós hajszínkrémFénylő csokoládék


A Casting Crème Gloss fénylő csokoládék színkollekciója három ínycsiklandozó árnyalatban gyönyörködtet bennünket.

Többé már nem gesztenyebarnáról vagy barnáról beszélünk, hanem a praliné, a csokoládé és a karamell elragadó színei teszik különlegessé a természetes árnyalatokat kedvelők hajszínét.

A három aranycsillogású színárnyalat melegséggel tölti el a színeket, felerősíti a haj természetes fényét, és fényfürdőt biztosít a női haj számára.

A fénylő csokoládék színkollekció ideális olyan nők számára, akik hajuk melegségét és természetességét kívánják kihangsúlyozni, anélkül, hogy nagyon CASTING Crème Gloss - Tartós hajszínkrémeltérnének hajuk alapszínétől.

 

Casting Crème Gloss karamell 630

Casting Crème Gloss csokoládé 535

Casting Crème Gloss praliné 530

 

CASTING Crème Gloss - Tartós hajszínkrém

Fénylő feketék

 

A Casting Crème Gloss fénylő feketék színkollekciója a legsötétebb árnyalatokat kedvelőknek nyújt izgalmas, trendi színeket. Az étcsokoládé és a fekete cseresznye színárnyalatok kiemelik a sötét szín ragyogását.

Casting Crème Gloss étcsokoládé 323

 

Casting Crème Gloss fekete cseresznye 360

 

Fénylő mézek

A Fénylő mézek a Casting Crème Gloss termékcsalád legújabb színkollekciója. Az eddigi hagyományos szőke és gesztenyeszínt ez a három üde, aranyos csillogású árnyalat egészíti ki, hiszen a hajfestés új trendje: a változatos világos árnyalatok.

CASTING Crème Gloss - Tartós hajszínkrém

Casting Crème Gloss mézgesztenye 634

Casting Crème Gloss mézborostyán 734

Casting Crème Gloss mézszőke 8304

CASTING Crème Gloss - Tartós hajszínkrém

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top