Trend

Nekem olyan férfi kell…

…aki sármos, mint Pierce Brosnan, szexi, mint Matthew Fox vagy szinte ideális, mint Patrick Dempsey. Nők milliói imádják őket, nem csoda, hogy a L’Oréalt is meghódították. Tudd meg titkukat.

Nekem olyan férfi kell...Mondhatunk bármit, a hagyományos férfiszerepet képviselő urak soha nem mennek ki a divatból. A férfi igenis legyen erős, védelmező, jó humorú, és minden más is. Szükségünk van arra a biztonságra, amit egy sikeres és magabiztos férfi tud nyújtani, és még ennél sokkal többre is. Még akkor is, ha mi, nők egyre emancipáltabbak és egyre önállóbbak vagyunk.

Bár sok férfi próbál megfelelni az évezred férfiideáljának, órákat izzadva, stílusos ruhákat hordva, sportautót vezetve, de a külső megjelenés nagyon sok mindenen múlik. Az ápoltság, a sárm és a férfias kisugárzás is mind hozzátartozik. És megnyerő lehet, még akkor is, ha kicsit puhább, mackósabb testbe van rejtve.

Azért senki ne higgye, hogy manapság egyszerű férfinak lenni. Az elvárások szele ugyanis már őket is megérintette. Az ápoltság sem merülhet ki a napi tisztálkodásban és borotválkozásban.

 

Nekem olyan férfi kell...

 

Az ápoltság ugyanis elengedhetetlen a nők meghódításához. A rendezett frizura, az ápolt kéz, a jól szabott öltöny vasalt inggel és természetesen a bársonyos, puha bőr mind-mind szükséges, ha valaki befutó szeretne lenni a gyengédebb nemnél.

A stressz, a környezeti hatások vagy az UV-sugárzás azonban éppúgy károsítja a férfiak bőrét, mint a miénket. Ahhoz, hogy folyamatosan vonzóak tudjanak maradni, nekik is ki kell használniuk a kozmetikai ipar fejlődését.

Nekem olyan férfi kell...A L’Oréal Paris széles körű segítséget nyújt a férfias arcbőrnek. Megoldást kínál életed párjának, a „tökéletes” férfinak, hiszen a Men Expert termékcsalád tagjai között minden férfi megtalálhatja azt, amire a bőrének szüksége van.

A napi bőrtisztításhoz, a tökéletes borotválkozáshoz, a ránctalanításhoz és az extra ápoláshoz szükséges termékek is szerepelnek a palettán.

 

 

Borotválkozás után
Borotválkozás után

BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI BALZSAM Ceramid 5 hatóanyaggal

 

 

 

 

 

 

18-25 éves korosztály
18–25 éves korosztály

PUR & MAT MÉLYTISZTÍTÓ GÉL FINOMRADÍROZÓ MIKROSZEMCSÉKKEL

 

 

 

 

18-25 éves korosztály
18–25 éves korosztály
 
 
PUR & MAT ÚJRAZSÍROSODÁST GÁTLÓ HIDRATÁLÓGÉL

 

 

 

 

 

25-35 éves korosztály
25–35 éves korosztály

HYDRA ENERGETIC FRISSÍTŐ HIDRATÁLÓ ARCÁPOLÓ C-vitaminnal és koffeinnel

 

 

 

 

 

 

25-35 éves korosztály
25–35 éves korosztály

HYDRA ENERGETIC FRISSÍTŐ ARCTISZTÍTÓ GÉL

 

 

 

 

 

 

25-35 éves korosztály
25–35 éves korosztály

HYDRA ENERGETIC FRISSÍTŐ HIDRATÁLÓ ARCÁPOLÓ C-vitaminnal és koffeinnel

 

 

 

 

 

Nekem olyan férfi kell...
35–45 éves korosztály

STOP RIDES HIDRATÁLÓ ARCÁPOLÓ MIMIKAI RÁNCOK ELLEN BosweloxTM hatóanyaggal

 

 

 

 

 

 

45 év felett
45 év felett

VITA LIFT KETTŐS HATÁSÚ INTENZÍV ARCÁPOLÓ – RÁNCTALANÍT, HIDRATÁL

 

 

 

 

 

 

Ha szeretnénk, hogy párunk az idő múlásával se hagyja el magát, lepjük meg a Men Expert termékcsalád tagjaival, mert a férfiak is megérdemlik. Ajándékozzunk neki magabiztosságot, ápoltságot és kortalanságot, így évek múlva is benne láthatjuk majd a férfias tökéletességet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top