Trend

Jó bőrben mindenKOR!

Mindenki számára fontos a jó megjelenés, és annál is lényegesebb bőrünk üdesége, mivel arcunk olyan, akár egy nyitott könyv – minden érzelem rá van írva –, ezért törődnünk kell vele, hiszen egy életen át elkísér minket. Éppen ezért arcunk ápolását már fiatalkorban el kell kezdeni, és arra is figyelnünk kell, hogy bőrtípusunknak és a korunknak megfelelő készítményeket használjuk, elvégre nem mindegy, hogy mikor jelennek meg szemünk körül az első parányi ráncok.

Tininek lenni nehéz – vagy mégsem?!

15 éves kortól
15 éves kortól

A kamaszkor az egyik legszebb és egyben legproblémásabb időszak mindenki számára, hiszen a pubertáskor velejárója, hogy beindulnak a hormonok, ezért a bőr fénylő és olajos lesz, a pórusok kitágulnak, azaz megjelennek a mitesszerek és a pattanások. Jobb, ha időben megelőzöd a problémát, ezért tisztíts, tonizálj, hidratálj!

A PURE ZONE három lépésből álló arcápoló és arctisztító termékcsalád magában foglalja mindazt, amit a problémás bőr ápolásáról tudni kell. A vegyes és zsíros bőr igényeire lett kifejlesztve, és a használata is igen egyszerű, így könnyedén felkészítheted bőröd a következő időszakra, hiszen a bőröd is változik, éppúgy, mint te.

 

PURE ZONE arcápolók problémás bőrre
PURE ZONE arcápolók problémás bőrre

 

20 éves kortól
20 éves kortól

A 20 éveseké a világ!

Manapság a fiatalok nagyon határozottak, és tudatosan tervezik jövőjüket, amire szükség is van, hiszen még minden előttük áll. A 20-as éveikben erejük teljében vannak, de a sok tennivaló temérdek energiát emészt fel, ami az idő múlásával megbosszulja magát, ha hagyják! Persze a jelek csak később jelentkeznek, de miért várnánk az első szarkalábakig, ha az megelőzhető!

Ha megfelelően gondoskodsz a folyadék, a vitaminok és az ásványi anyagok pótlásáról, szervezeted meghálálja, de ne feledkezz meg az arcodról sem, ha szeretnéd, hogy később se legyen mit takargatnod!

A L’Oréal Paris megalkotta számodra a megfelelő hidratálókrémeket, akár száraz, akár normál a bőröd. A HYDRAFRESH és a HAPPYDERM hidratáló arckrémek vitaminokban (C, E, B5) és ásványi anyagokban (magnézium, kalcium) gazdag összetevőivel megtalálhatod a számodra megfelelő terméket a mindennapi hidratáltságért.

HAPPYDERM és HYDRAFRESH Hidratáló arckrémek
HAPPYDERM és HYDRAFRESH hidratáló arckrémek

Harc az első ráncok ellen

30 éves kortól
30 éves kortól

A stressznek és rohanó életünknek tulajdoníthatóan harmincon túl bizony megjelennek az első ráncok, ezért nagy gondot kell fordítani a szemkörnyék ápolására, mivel már nem elég csupán tisztítani és hidratálni. Természetes folyamat, hogy csökken bőrünk feszessége és víztartó képessége, és a sejtmegújulás is lelassul, így a sejtregenerálódás is hosszabb időt vesz igénybe. Ez ellen nem tehetünk semmit, hiszen ez a természet rendje, DE a korunknak megfelelő készítmények használatával a folyamat lelassítható!

A L’Oréal DERMA GENESIS sejtaktiváló arctisztítók és arckrémek Pro-XylaneTM-t és hialuronsavat tartalmazó termékcsalád. A hialuronsav a bőr természetes összetevője, amely megköti a bőrben található nedvességet, így elősegíti a bőrfelszín sejtjeinek megújulását az arcbőr fiatalságáért.

DERMA GENESIS Sejtaktiváló arckrémek és arctisztítók
DERMA GENESIS sejtaktiváló arckrémek és arctisztítók

Fiatalodj kollagénnel!

35 éves kortól
35 éves kortól

35 évesen úgy érzed, kirobbanó formában vagy. Nőiességed és magabiztosságod szinte verhetetlen. Formában tartod a tested, és már odafigyelsz arra, hogy mit fogyasztasz. Tudatosan vállalod az egészségesebb életformát, és nem felejted el naponta ápolni a bőrödet. Egy kis fiatalítás azonban neked sem árt, hiszen már megjelentek az idő múlásának jelei.

A L’Oréal Paris kollagénnel dúsított termékei éppen neked készültek!

A kollagénrostok igazi pillért jelentenek a bőr számára, azonban 35 éves kor körül meggyengülnek, fenntartó szerepüket kevésbé jól látják el. Fedezd fel a kollagéntartalmú készítményeket a napi bőrápoláshoz.

A L’Oréal Paris újdonságai: a kollagén arcfeltöltő krémek, ráncfeltöltő krémek és az arcszobrász a napi szükséges kollagént jelentik számodra, a teltebb arcbőrért. És már az ajakért is.

KOLLAGÉN arcápolók
KOLLAGÉN arcápolók

 

40 éves kortól
40 éves kortól

Feszes és rugalmas bőr 40 felett?

40 felett bőrünket folyamatos megújulásnak kell kitenni, hiszen még előttünk az élet, a család, a karrier, és egyre többen vállalunk ebben a korban komoly kapcsolatot is. Bőrünk fáradhat, de mi nem, ezért kell olyan kozmetikum, amely a bőrünket is szinkronban tartja a vitalitásunkkal.

A Revitalift ránctalanító és feszesítő termékcsalád – 40 éves kortól ajánlott a használata – kettős hatása révén segít a ráncok elleni küzdelemben és a bőr feszességének megóvásában. A termékcsalád már kiegészült C-vitamint tartalmazó arctisztítókkal, hogy a bőrápolás teljes lehessen.

 

REVITALIFT ránctalanító feszesítő arckrémek és arctisztítók 40 éves kortól
REVITALIFT ránctalanító-feszesítő arckrémek és arctisztítók 40 éves kortól

Tagadj le 10-20 évet!

Az idő szalad, és bizony már senki sem lesz fiatalabb, ami az életkort illeti, de ebbe nem kell beletörődnöd, hiszen a mai orvostudomány igen fejlett, és több ezer kutató keresi számodra a megoldást. És hogy mi lehet az örök fiatalság titka? Azt még nem tudni, de az biztos, hogy a kalciummal dúsított krémek kifejezetten a nagyon érett bőr ápolására készültek.

50 éves kortól
50 éves kortól
60 éves kortól
60 éves kortól

Szeretnél harcolni a bőr megereszkedése és a pigmentfoltok ellen?

 

Vegyél példát a két csodálatos érett korú színésznőről. Egyszerűen gyönyörűek. Dayle Haddon és Jane Fonda is már bőven nagymamakorban van, de sugárzó szépségüket mégis fiatalok ezrei irigylik!

 

 

Ők a L’Oréal Paris Age Perfect (50 éves kortól érett bőrre) és Age Re-Perfect Pro-Calcium (60 éves kortól nagyon érett bőrre) termékcsaládját hívták segítségül a megereszkedett bőrrel szemben, és egyben a pigmentfoltok elleni harcban is.

AGE PERFECT arckrémek és arctisztítók érett bőrre és AGE RE-PERFECT Pro-Calcium arckrémek nagyon érett bőrre
AGE PERFECT arckrémek és arctisztítók érett bőrre és
AGE RE-PERFECT Pro-Calcium arckrémek nagyon érett bőrre

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top