Trend

Ragyogj a nyári sminktrendek szerint!

Visszavonhatatlanul itt a nyár. Előkerülnek az apró topok, a forrónadrágok és a pillekönnyű strandruhák. A nagy melegben és a napsütésben azonban nemcsak a ruhaviseletünk változik könnyedebbé, hanem a sminkünknél is érdemes odafigyelni az évszaknak megfelelő viseletre.

Ismerd meg a nyári trendeket, és élvezd hatásukat, akár egy koktélét.

Pink Summer Coctail

Fancy Fantasy Coctail

Infinite Night Coctail

Ragyogj a nyári sminktrendek szerint!További tippek a nyárra:
Amikor reggel munkába indulunk, gondoljunk arra, hogy napközben a nagy melegben a bőrünk izzadni fog, arcunk pedig ilyenkor zsírossá és fénylővé válik. Ezért a folyékony alapozó nem a legjobb választás.

A folyékony alapozó helyett ezért részesítsük előnyben a por állagú alapozókat. A L’Oréal Paris Accord Parfait Mineral ásványianyag-tartalmú, por állagú alapozója tökéletesen illik a kánikulai munkanaphoz. Speciális összetétele remek alap egy nyári sminkhez. Szépen fed, mégis könnyed viselet. Ha kell, remekül kiegészíthető az Accord Parfait kőpúderrel.

Nyáron arra is gondolnunk kell, hogy a bőrünk színe megváltozik, a napbarnította bőrön pedig nem biztos, hogy jól mutat a világos alapozó. Ne legyünk restek az aktuális bőrszínünknek megfelelő alapozót használni, így elkerülhetjük, hogy maszkot viseljünk az arcunk helyén, és sminkünk mindig természetes marad.

Ha azon szerencsések közé tartozunk, akik munka helyett a strandra igyekeznek, ne használjunk mást az arcunkra, csak napvédő krémet. A nagy melegben a folyékony alapozó kényelmetlen és nem praktikus, ráadásul sokat is árthat a bőrünknek, hiszen a nap sugarai beleégethetik a bőrünkbe, amitől az arcbőrünk véglegesen elcsúfulhat.

Ragyogj a nyári sminktrendek szerint!A kőpúdert és a por állagú alapozót is nyugodtan otthon felejthetjük, hiszen strandolás közben biztosan nem lesz rá szükségünk. Ha mégis szeretnénk valami kis sminket, akkor egy leheletnyi fényvédőt tartalmazó rúzst kenjünk az ajkainkra, megvédve ezzel a kiszáradástól. Apró trükk lehet még a vízálló szempillaspirál, amely gyönyörű szemet varázsol, mégsem teszi tönkre a pilláinkat. De ezeken kívül mást ne használjunk.

Az esti bulinál azonban nyugodtan vegyük elő a por állagú alapozónkat vagy a kőpúderünket.

Emellé könnyű sminkeket válasszunk, hiszen a napbarnított bőrhöz ezek sokkal jobban állnak majd. A szemünk még szebb csillogást kap, ha a szemhéjpúdert a szemszínünkhöz választjuk. Ha a tekintetünket még hangsúlyosabbá szeretnénk tenni, használjunk szemhéjtust. A Liner Resist vízálló szemhéjtus nem kenődik el, és az ecsettel precíz vonalat húzhatunk.

Ragyogj a nyári sminktrendek szerint!A szemhéjtus az idei nyári smink slágere. Ha csak a szempilla tövébe helyezzük közvetlenül, azt a hatást érjük el, hogy szempillánk sokkal dúsabbnak látszik. Ekkor addig húzzuk a tusvonalat, ameddig a szempillák tartanak.

Ha ennél drámaibb hatást szeretnénk elérni, akkor a klasszikus tusvonalat alkalmazzuk, mely a két széle felé elvékonyul, és a középső része vastagabb.

Egy kis krémes ajakrúzs, egy cseppnyi parfüm, és már indulhatunk is meghódítani a táncparkettet. Figyeljünk arra, hogy ne csak a sminkünk, hanem a lábbelink is kényelmes legyen, mert a sminkünk biztosan bírni fogja reggelig, de vajon a lábunk kibírja-e napfelkeltéig?

Ha nem tudod, hogyan készítsd el a nyári sminkedet, mi megmutatjuk. Kövesd lépésről lépésre a L’Oréal sminkmesterének tanácsait, és te is profivá válhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top