Trend

A szépséghez érteni kell – megújult Revalid® hajkozmetikumok

Egy hajápoló legyen kellemes? Egy hajápoló legyen egészséges? Lehet-e egy hétköznapi hajmosásból igazi "wellness-élményt" varázsolni, hogy közben hajunk is újjászületik? Ha megismerjük a korszerű Revalid® hajápolás lényegét, választ kapunk a kérdésekre.

A szépséghez érteni kell - megújult Revalid® hajkozmetikumok

Tisztázzuk először is: mit jelent a „korszerű hajápolás”? Annak az elavult nézetnek a meghaladását például, hogy „a hajmosás = hajszálak tisztítása”. Az emberek és az igényeik változnak – korunk fogyasztója mindenben a komplex megoldásokat keresi.

Ma már egy nyalánkságtól is elvárjuk, hogy ne csak ízletes, hanem természetes, sőt egészséges legyen, miért ne lennénk maximalisták a hajápolónkkal szemben is? Egyáltalán, egy hajápoló miért „csak a hajunkat ápolja”?

Nem is olyan bizarr ez kérdés, gondoljunk csak arra, hogy hajszálaink, hajhagymáink és fejbőrünk egyetlen élő, organikus egységet alkotnak! Természetes tehát, hogy ápolásuknak is együtt kell történnie!

A szépséghez érteni kell - megújult Revalid® hajkozmetikumokEzt az igényt ismerte fel a svájci minőséget és megbízhatóságot képviselő Revalid®, amely megújult és egységesített összetevőjű hajkozmetikumaival az ápolást a hajszálak mellett a hajhagymákra és a fejbőrre is kiterjeszti.

Komplex, bőrbarát ápolást nyújt természetes összetevőivel a Revalid® sampon, a hajkondicionáló és a hajkrém is.

A búzafehérjék, a zabkivonat és más természetes összetevők csökkentik a bőr irritációját, gyulladását, így nyugtatják a fejbőrt és nyújtanak kellemes, kényeztető érzést hajmosás közben.

 

A szépséghez érteni kell - megújult Revalid® hajkozmetikumok
Mostantól a Revalid® termékcsalád minden termékében, így a hajkozmetikumokban is egységesen megtaláljuk az alábbi összetevőket: az aminosavakat, amelyek a haj „építőkövének”, a keratinnak az előállításában játszanak fontos szerepet, a B5 vitamint (a „szépség vitaminja”), amely ápolja, csillogóbbá és vastagabbá varázsolja a hajszálakat, csökkenti töredezettségüket, és a búzafehérjéket, amelyek gondosan óvják a hajszálakat a nap, a szél és a szennyezett levegő káros hatásaitól.

A minden hajtípusra használható, bőrgyógyászatilag is kitűnően vizsgázott, bőrbarát Revalid® hajkozmetikumok nem allergizálnak, és ami a környezettudatos fogyasztók számára külön előny, hogy nem tesztelték őket állatokon!

A szépséghez érteni kell - megújult Revalid® hajkozmetikumok
Az új tartalomhoz új forma jár: a hajkozmetikumok csomagolása még letisztultabb, még elegánsabb és még modernebb lett, ezzel is jelképezve, hogy a Revalid® valóban új szemléletet hozott a hajápolásban.

Ez a szemlélet pedig a komplex, sokoldalú megoldásokat, az organikus hajápolást, és a természetes szépséget kínálja a fogyasztóknak magas minőségben, komoly tudományos háttérrel.

Ahogy az új szlogen is kifejezi: „A szépséghez érteni kell!”

 

Revalid®. A hajszépség tudománya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top