Trend

Hírességek fodrászai mutatták be a 2010-es tavasz-nyári hajtrendeket

Csodálatos hajszínek, elképesztő hajformák és sztárfodrászok érkeztek a Budapesti Kongresszusi központba, ahol a Schwarzkopf Világkörüli turnéjának showműsora került megrendezésre.

A rendezvényre Dániától Kazahsztánig több mint 25 országból érkeztek a legjobb fodrászmesterek, divatszakemberek és médiaképviselők, hogy megtudhassák, mik lesznek 2010 tavasz-nyári hajtrendjei. A lélegzetelállító show alatt Steve Hogan, a Schwarzkopf Professional globális image és kreatív igazgatója, Tom Kroboth globális fodrásznagykövet – kreatív igazgató, és Lesley Lawson globális színszakértő nagykövet kápráztatta el a közönséget. A csapat olyan hírességekkel dolgozott együtt az elmúlt években, mint Gwyneth Paltrow, Elle McPhersson, Liza Minelli és Claudia Schiffer.

Boudoir, Cyber Sport, Uniform, New Rebel és Punk Goddess: 5 teljesen különböző stílus, ami idén meghatározza a kifutók frizuratrendjeit. A nőies loknitól kezdve a fiús apródfrizurán át, a természetes árnyalatoktól kiindulva a vibráló neon színekig mindenki megtalálhatta saját stílusát. Budapest után Tokióba látogat el a bemutató.

Punk Goddess
Punk Goddess
Uniform
Uniform

 

Cyber Sport
Cyber Sport
Boudoir
Boudoir

A látványos, show-elemekkel tarkított eseményen az Angliából ideérkező professzionális tánccsapat, és hajmodellek mutatták be a legújabb hajtrendeket, miközben a színpad egy óriási fodrász szalonná alakult át. Tom Kroboth sztárfodrász pillanatok alatt alakította át a gyönyörű modellek haját, Lesley Lawson pedig a különböző színárnyalatok világába kalauzolta el a szakértő közönséget.

A délutáni fő attrakció előtt délelőtt a Schwarzkopf Professional Magyarország első idei Partnerkongresszusán a résztvevők megnézhették, amint a hazai sztárfodrászok új külsőt varázsoltak az egyébként is gyönyörű énekesnőnek, Galambos Dorinának, és együttesének a Mrs. Columbo-nak. Dorina szőke és pink loknikat kapott, ami egyszerre vagány és nagyon nőies választás.

 Hírességek fodrászai mutatták be a 2010-es tavasz-nyári hajtrendeket

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top