Trend

Az első benyomás hatalma

Az első benyomást ritkán lehet másodszorra jóvátenni, ezért ha az elsőt elszúrod, szinte biztos lehetsz benne, hogy nincs második esély, viszont ha jól sikerül a találkozód egy állásinterjú vagy első randi alkalmával, nyert ügyed van!

Az első benyomás hatalmaUgye már Te is kerültél olyan helyzetbe, hogy az első találkozás alkalmával az ismeretlen illető nem volt bizalomgerjesztő számodra, mert rendezetlen volt a külseje és a kézfogása is csapnivaló volt?

Ehhez mindössze rá kellett nézned és már 3 mp alatt meghoztad az ítéleted. Igen! Ennyi idő éppen elég ahhoz, hogy eldöntsd, hova is sorold az új ismeretséget, de nemcsak Te lesed az embereket árgus szemekkel, hiszen Téged is az első benyomás szerint ítélnek meg, ezért ha egy fontos eseményre készülsz, követelmény, hogy a megjelenésed tökéletes legyen.

Hajmosás nélkül soha ne indulj el egy állásinterjúra, vagy egy randira, még akkor sem, ha épp az előző nap estél túl rajta. Kösd fel, vagy szárítsd be szépen a hajad, hogy Te is remekül érezd magad a bőrödben és teljes erőddel a feladatodra tudj koncentrálni.

A körmeidet is fesd ki előtte, hiszen a gesztusaid a kezedre vonzzák a tekintetet, ezért nem engedheted meg magadnak, hogy töredezett legyen, vagy éppen a körömlakk pattogjon le róla. A színe legyen visszafogott, éppúgy, mint a sminked, hiszen a hivalkodó színek ellenszenvet kelthetnek másokban.

Ha külsőd renden van, már csak a megfelelő szabású és színű ruhát kell kiválasztanod. Ha biztosra mész, a fekete színt válaszd, hiszen a fekete mindig és minden helyzetben elegáns, amihez bármilyen kiegészítőt fel tudsz venni. Persze megvan a hátránya is, hiszen egy ilyen fontos esemény előtt mindenki nagyon izgul, ezért elkerülhetetlen, hogy izzadj. Vagy mégsem?

Hogy ne kelljen a fehér foltok miatt aggódnod, próbáld ki a Rexona Crystal kívül, belül megújult termékcsaládját, mely kifejezetten a fehér foltok elleni védelemben nyújt neked hatékony segítséget. A White Mark Control technológia a siker nyitja, hiszen az izzadásgátló komponens rendkívül apró méretű, fehér foltot hagyó részecskéit egy maszk rendszer fedi be, ezáltal mérsékeli a fehér foltok kialakulásának lehetőségét. Bártan viselj feketét és ne félj a foltoktól!

Az ápoltság mindenki számára vonzó dolog, ezért ha követed az íratlan szabályokat már szinte magadénak érezheted a kiszemelt pasit, vagy éppen az álmaid állását !

Az első benyomás hatalma

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top