Trend

Szexi színek

Egy szép és izgalmas fehérnemű elengedhetetlen kelléke a női ruhatárnak, hiszen viselésük magabiztossá, kívánatossá és ellenállhatatlanná tesz bennünket a férfiak számára. Nemcsak a mintákkal és fazonokkal érdemes kísérletezni, hiszen a színek is szerepet játszanak a vágykeltésben és a lelkedről is árulkodhatnak. Összeállításunkból most megtudhatod, hogy a három legfőbb alapszín, mit fejez ki a szerelem nyelvén.

A piros

A piros szín a szenvedélyt és kreativitást fejezi ki leginkább, emellett serkenti a mozgás utáni vágyat is. Ha a Te színed a piros, egy „domina” és energiabomba vagy. Az ágyban olyan vagy, mint egy elszabadul folyó és a partnereiden mindig érvényesíted az akaratod. Igazán izgalmas és szenvedélyes vagy. Ha a párod kedvenc színe a piros, a legváltozatosabb kalandokba lesz részed. Ha megadod neki a kellő figyelmet és szenvedélyt, garantáltan előjön belőle a FÉRFI.

A fehér

A fehér szín mindig a tisztaságot és ártatlanságot szimbolizálta, de ugyanakkor a távolságtartás és az érzelgősség színe is lehet. Ha neked a fehér a kedvenc színed, akkor lényeges számodra a rend és erkölcs. A belső elképzeléseidet csak azokkal osztod meg, akiket bizalmadba fogadtál. Egy bensőséges kapcsolathoz időre van szükséged, ezért a férfiak néha magányos farkasnak érezhetnek. Persze, ha már sikerült áttörni a falat és elnyerni szíved, már az ágyban is sokkal felszabadultabb vagy. Ha a párod kedvenc színe a fehér, akkor egy megfontolt és álmodozó férfival van dolgod, aki a szexet tabuként kezeli, esetleg idealizálja.

Szexi színekA fekete

A fekete szín a régi idők szerint a szomorúság és a gyász kifejezése, de manapság azonban az elegancia, a titokzatosság és a tűz jelképe lett, ezért még mindig a legelőkelőbb helyet foglalja el a fantázia világában. Ha a Te színed a fekete, hajlamos vagy arra, hogy ritkán mutatod ki érzéseidet, amitől egy kicsit szeszélyesnek tűnhetsz. Minden szokatlan elbűvöl, ha valami magával ragad, nem hagy nyugodni. A szerelemben szeretsz kísérletezni és képes vagy a mély érzelmekre. Ha a párod kedvenc színe a fekete egy művészi hajlammal megáldott férfiról beszélhetünk, aki az ágyban is éppoly ellentétes, mint a szerelmi életben: hol bonyolult, hol egyszerű.

Már csak arra kell figyelned, hogy a dezodorod ne ejtsen fehér foltot a ruhacsodán, ezért válaszd az alkalomhoz illő, Rexona Crystal termékcsaládot, mely az új White Mark Control technológia segítségével, mérsékeli a fehér foltok kialakulását a ruhán és a bőrön egyaránt.

Szexi színek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top