Trend

A tökéletes ápoltság

Ma már nem lehet probléma senki számára, hogy mit is kenjünk az arcunkra, bőrünkre, hiszen a kozmetikai ipar résztvevői jobbnál jobb minőségű termékekkel rukkolnak elő a kedvünkért, hogy mindig szépek, üdék és illatosak lehessünk.

Biztos veled is előfordult már, hogy az utcán sétálva láttad, hogy jön veled szemben egy férfi, aki míg nem ért melléd egy volt a sok járókelő közül, de amikor elhaladt melletted megcsapott az illata és akaratlanul is utána fordultál, hogy jobban szemügyre vedd. Hát igen! Ő nem a látványával varázsolt el téged, hanem az illatával hatott rád, ami sokkal fontosabb, hiszen a szemünkkel ellentétben az érzékeinket nem lehet becsapni.

Így van ez velünk, nőkkel is. Egy jó smink és egy szép ruha mindig öltöztet, ami az esztétikai látványunkon igen sokat dobhat, de mit sem ér mindez, ha csak a minket figyelő tekinteteket varázsoljuk el megjelenésünkkel, és nem hatunk az érzékekre. A Rexona kíváncsi volt, ezért utána járt, hogy a nők többsége hogyan viszonyul a deók használatához.

A számok magukért beszélnek és azt is jól mutatják, hogy a nők nagyon is adnak az ápoltságra, hiszen tudjuk, hogy hiába a parfüm, ha közben az kellemetlen illattal keveredik. A 300 megkérdezett nőből egy sem tudja elképzelni a napot dezodor nélkül. Sőt! 65%-a kifejezetten ügyel arra, hogy ne induljon el úgy otthonról, hogy a reggeli „rituálé” elmaradjon és, ha mégis elfelejtenék 20%-uk még arra is képes lenne, hogy hazamegy és bepótolja az elmaradt programot, vagy vegyen útközben egy izzadásgátlót.

A reggeli öltözködés mindig kész téboly, hiszen az aznapi ruhát számtalan feltétel szerint választod ki, ami olykor 2-3 átöltözéshez is vezet. Felveszed az első ruhát, de az túl rövid, ezért azzal a lendülettel veszed le és már pakolod is ki a szekrényedet. Végre megtalálod a megfelelő „göncöt”, amiben jól érzed magad és a hangulatodnak is megfelelő, de öltözködés közben sikerült kidekorálnod „szép” fehér csíkokkal és foltokkal a fölsőd. Ugye milyen bosszantó?

A Rexona Crystal 2003 óta gondoskodik arról, hogy a nők számára kevesebb gondot jelentsenek a dezodorok okozta fehér foltok. 2010-ben a teljes Crystal termékcsalád megújul: kívül és belül egyaránt. Egy új, és innovatív technológia révén a korábbi Crystal termékcsaládban használt és jól bevált formulánál is sokkal hatékonyabb védelmet fejlesztettünk ki a fehér foltok ellen. Ez a technológia a White Mark Control. Sikere abban rejlik, hogy az izzadásgátló komponens rendkívül apró méretű, fehér foltot hagyó részecskéit pedig egy maszk rendszer fedi be. Ezáltal jelentősen csökken a fehér foltok kialakulásának lehetősége a testen és a ruhákon egyaránt.

Bízd magad a profikra és ne hagyd, hogy a Te reggeledbe ilyen csúnya „balesetek” csússzanak!

A tökéletes ápoltság

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top