Trend

Legyél Te a strandok “fekete királynője”

Még javában dúl a tavasz, rügyeznek a fák és olykor még az idő is borongós, de ez ne tévesszen meg! Gyorsabban eltelik ez a néhány hét, mint gondolnád, és csak azon veszed észre magad, hogy itt a nyár és bikinibe kell bújnod.

Legyél Te a strandok „fekete királynőjeA formád remek, mert a télen más örömforrásod sem volt, mint lent izzadni az edzőteremben, de hogy ne érjen meglepetés, légy előrelátó és már most tapadj rá a kirakatok üvegeire, hogy Te legyen a legszexisebb démon a strandokon!

A fürdőruhák bősége mind színre, mind fazonra megnehezítik a megfelelő darab kiválasztását, de hidd el, hogy létezik számodra a tökéletes bikini, csak elég körültekintőnek kell lenned a kiválasztás során.

Minden nyárnak megvan az aktuális divatja, de attól, hogy a divatguruk fejében évről évre más csodák születnek meg, még nem biztos, hogy neked is előnyös lesz. Ezért a legfontosabb szempont, amit a kiválasztás során követned kell, hogy a saját alakodnak megfelelő fürdőruhát válaszd, amiben remekül érzed magad! Ez magabiztosságot ad és a kisugárzásod beragyogja majd az egész nyarat!

A fekete szín mindig nyerő! Amellett, hogy optikailag vékonyít, bármely fazonnak „jól áll” és a kikészítőkkel igazán izgalmassá tudod tenni a szetted, mert a fekete az összes színt „szereti”. Ezért bátran kísérletezz Te is és kombináld kedvedre kedvenc kiegészítőiddel, legyen szó a napszemüvegedről, vagy a strandkendődről. Ugye Te sem csodálkozol, hogy a fekete szín örök sláger marad mind a hölgyek, mind a tervezők körében.

Egyedül arra kell figyelned, hogy bőröd ne égj le és a dezodorod ne hagyjon fehér foltokat az összeállításodon. Hogy minden tökéletes legyen és elkerüld az apró malőröket, használd a Rexona Crystal új dezodorát, amely éppúgy védi meg kedvenc fekete fürdőruhádat a fehér foltoktól, mint naptej a bőrödet a káros sugaraktól.

Hogy mi a titka? Az új White Mark Control technológia! Az izzadás gátló komponens rendkívül apró méretű, fehér foltot hagyó részecskéit pedig egy maszk rendszer fedi be.

Legyél Te a strandok „fekete királynője

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top