Trend

Sztárok feketében

Audrey Hepburn, Edith Piaf, Angelina Jolie, Madonna, Jennifer Lopez, Penelopé Cruz. Kíváncsi vagy mi az, ami összeköti őket azon kívül, hogy a világ legismertebb hölgyei? Eláruljuk.

Mindannyian előszeretettel viseltek és viselnek feketét. Nemcsak azt a bizonyos „kis feketét”, amely egyik nő ruhatárából sem hiányozhat, hanem a fekete ruhadarabok mindegyikét kedvelik. Alkalomtól függ, hogy milyen szabást választanak. Egy délutáni partira vagy rendezvényre inkább zártabb, hosszabb fazont vesznek fel, míg egy estélyre valamivel merészebb darabot húznak. Ma már csak a tervezők fantáziája szab határt annak, hogy a fekete ruhának milyen anyagból, vagy milyen fazonnal készüljenek.

 

Audrey Hepburn, az elegancia mintaképe volt. Minden idők legismertebb fekete ruhájában nyerte el ezt a címet, amelyet Givenchy tervezett a Breakfast at Tiffany’s (Álom luxuskivitelben) című filmhez. A művésznő később is hű maradt nemcsak a fekete színhez, hanem a tervezőjéhez is.

 

Edith Piaf, a “kisveréb”, nem is jelenhetett meg volna más színekben, mint szürkében és feketében. Egyszerűen ez illett az egyéniségéhez. Nemcsak fellépésein, hanem a magánéletében is rajongott a fekete színért.

 

Sztárok feketébenAngelia Jolie ragaszkodása a fekete színhez is legendás. Hosszú fekete bőrkabátjában, és sötét sminkjével megvadította a férfiakat. Rendezvényekre is előszeretettel választ egyszerű fazonú testhez simuló fekete estélyi ruhát.

 

Madonna, amikor berobbant a köztudatba a Like a virgin dalával, fekete csipkemelltartót, és fekete hálós toppot viselt, de később fekete szaténfűzőbe, vagy fekete-vörös spanyol ruhába bújtatta testét. Vadságával és tehetségével mindenkit levett a lábáról.
Számtalan díjátadón is éjfekete ruhában pompázott igazi dívaként, de néhányszor joggingban is lefotózták, ami természetesen szintén fekete volt. Érdekes, hogy még lánya Lourdes is, aki alig tizenéves is előszeretettel viseli ezt a színt.

 

Jennifer Lopez és Penelopé Cruz is a fekete szín kedvelői közé tartozik. Ők nemcsak viselik, de saját kollekciókat is piacra dobtak, amelyben előkelő helyen szerepel ez a csábító szín.

 

A fekete szín népszerűségét valószínű annak köszönheti, hogy jól variálhatósága miatt, minden egyes ruhadarabnak egyediséget kölcsönöz. A legtöbb szín és a legkülönlegesebb kiegészítők is illenek hozzá. Egy nő szekrényében biztosan találunk fekete cipőt, táskát, kabátot, pulcsit, blúzt, sálat, szoknyát, nadrágot, polót, ruhát, kosztümöt, vagy koktél- esetleg estélyi ruhát. Hordják házi- és üzletasszonyok, sztárok, fiatalok, idősebbek, tárgyalásra, délutánra, estélyre, bálba.

 

Az év legkiemelkedőbb médiaeseményein, az Oscar gálán és a Golden Globe díjátadón is számtalan sztár teszi tökéletessé a megjelenését egy gyönyörű fekete estélyi ruhával.

 

Az idei 2010-es díjátadókon Carey Mulligan, Kristen Stewart, Faith Hill, Jennifer Aniston, Halle Berry, Mariah Carey, Penélope Cruz, Meryl Streep, Kate Winslet, Cher, Julia Roberts, Glenn Close, Courtney Cox Arquett és persze még sokan mások is feketében hódították meg a vörös szőnyeget.

 

Ha te is stílusossan szeretnél megjelenni valahol feketében, ne felejtsd el a láthatatlan kiegészítőt!

Ha nem akarod, hogy a gyönyörű fekete ruhádon fehér foltok jelenjenek meg, válaszd meg gondosan a dezodorodat! Az új Rexona Crystal dezodorok a Rexona eddigi leghatékonyabb védelmét nyújtják a fehér foltok ellen!

A különböző illatban kapható Rexona Crystal termékek, különleges összetevőiknek köszönhetően mérséklik a fehér foltok kialakulását a ruhán és a bőrön is.

Feketéhez válaszd a Rexona Crystalt!

 

Sztárok feketében

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top