nlc.hu
Trend
Természetesség mindenek felett

Természetesség mindenek felett

A jó smink öltöztet. Képes teljesen új karaktert adni az arcnak, sőt, ha mindezt képesek vagyunk összhangba hozni öltözékünkkel, csodálatraméltó és varázslatos eredményeket érhetünk el. De vajon mi a titka a jól eltalált sminkelésnek?

Nőiességük hangsúlyozására a nők nagy része megoldásként már a serdülőkorban fontosnak érzi a smink használatát. Azonban sokszor kicsit túllőnek a célon, a várt hatás elmarad, és a természetesség teljesen elvész. A hamvasság a szó szoros értelmében eltűnik az arcról. Pedig egy igazán előnyös smink megválasztásával különleges hatást lehet elérni. Az alapozó, a púder, a szemfesték és minden egyéb csak a tökéletesen ápolt bőrön érvényesül. Éppen ezért a következetes napi bőrtisztítás elengedhetetlen. Az ápolószerek kiválasztásához fontos a bőrtípus helyes meghatározása, hiszen a krémek és testápolók csak akkor fejtik ki a kívánt hatást, ha a felhasznált szerek valóban megfelelnek a bőr igényeinek.

Külön említést érdemel a nem megfelelő smink használata. Amennyit ront az esztétikumon, annyit árthat is bőrünknek. Az öregedés jeleit például elég korán tapasztalhatjuk, ha nem figyelünk oda a mértékletességre. A korán megjelenő ráncok és az esetleges bőrbetegségek, a bőr állagának, minőségének megváltozása elleni harc sokkal nagyobb feladat lehet a későbbiekben.

Természetesség mindenek felett

Megfelelő és diszkrét smink használatánál elkerülhetjük az arcunkat fürkésző, hibákat vizslató pillantásokat. Az összhang harmóniájának érvényesülése dicsérő pillantásokat hoz majd számunkra. Szemünk kifestésénél ügyeljünk a hangsúlyozásra. Ne használjunk túl sötét színeket, főként ne a szemöldökünkre, mert jelentősen megváltoztathatja tekintetünket és az arcvonalak lágyságát nagyon megkeményítheti. A szemhéjfestésnél ügyeljünk rá, hogy a smink a szem belsejétől kifelé sötétedjen. A festett szempillák, amennyiben természetes hatásúak és nem összeragadtak illetve összecsomósodottak, nagyobbítják a szemeket.

Természetesség mindenek felettAz ASTOR – felhasználva a legújabb fejlesztéseket – megalkotta a Volume Definer szempillaspirált, melynek hibrid keféjéhez legújabb formuláját adta hozzá. A Volume Definer így gondoskodik az extrém dús és sohasem csomósodó szempillákról. A csúcstechnológiájú duó-kefe egyetlen húzással minden egyes szempillát tökéletesen befed. A hagyományos sörték maximális mennyiségű festéket visznek fel, míg a Clump-Free Guard System-en alapuló szilikonos sörték tökéletesen elválasztják egymástól a pillákat, melyek sosem ragadnak össze. Használata gyors és könnyű. Minden szempilla a maximumig dúsított és rugalmas.

Többé már nem kell választani a lélegzetelállítóan dús és a tökéletesen különálló szempillák között, mert az ASTOR Volume Definer szempillaspirál segítségével azok egyszerre lesznek hódítóan dúsak, formázottak és hihetetlenül hangsúlyosak.

További információkért kattints IDE!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top