Trend

Trendi bevásárlótáska a környezetvédelem jegyében

A cipőiről és táskáiról is híres Prada ezúttal környezetbarát bevásárlótáskákat dobott piacra.

A márkajelzéses nejlon bevásárlószatyrok nemcsak a divatszakértők idegeit borzolják, de a környezetvédők is hevesen tiltakoznak ellenük. Az áruházak eddig ingyen osztogatták a kevésbé tartós, bár annál környezetrombolóbb tasakokat, azonban egy törvénynek köszönhetően kénytelenek visszaszorítani a számukat. Némely helyen már fizetni kell a szatyrokért, ezért egyre többen döntenek úgy, hogy inkább beruháznak egy drágább, de tartós darabra.

A divatházak egy része dizájnos és megfizethető táskákkal csatlakozott a kezdeményezéshez. A Prada is piacra dobta a saját környezettudatos táskakollekcióját, amely a B.Y.O. nevet kapta, és nagyjából egy hónapja kapható a márkaboltokban. A nyomott mintás szatyrok színükben és mintájukban követik a legújabb divatot, és „alig” 295 euróért már a miénk is lehet egy-egy trendi szatyor, amelyben aztán kedvünkre folyathatjuk ki a csalamádé levét.

www.selectism.com
www.selectism.com

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top