nlc.hu
Trend
Praktikum és divat

Praktikum és divat

Gyönyörű ruhák mindenfelé. Nem győzzük kapkodni a fejünket, hogy el ne mulasszunk valami újat, valami meghatározót, valami trendit. Magazinokat veszünk, tévét nézünk, de legfőképp nyitott szemmel járunk az utcán. Figyeljük a stílusokat, a színeket.

Minden a királykisasszony jelmeznél kezdődik. Majd egy szempillantással később már azon kapjuk magunkat, hogy rójuk a divatosabbnál divatosabb boltokat, és fürkésszük a kirakatokat, hogy újra szerelmesek lehessünk egy csodálatos ruhába, amit vagy megengedhetünk magunknak, vagy örökkön örökké álmodozhatunk róla.

Nincs is annál szebb, mint amikor hosszas spórolás után magunkra ölthetjük az utcán azt a ruhát, amit azelőtt csak a próbafülke falain belül hordhattunk. Idővel aztán bővül a ruhatár, és számtalan szemet gyönyörködtető darab sorakozik a szekrényünkben. Vigyázunk rájuk, szeretnénk ugyan többször hordani, de féltjük a mosógéptől, ráadásul nem is tehetjük bele a masinába akármikor. Kénytelenek vagyunk megvárni azt a pillanatot, hogy összegyűljön annyi színes ruha, amennyivel érdemes elindítani egy mosást.

Praktikum és divat

A probléma nem új keletű, és sokan azt gondolják nem létezik rá megoldás. A Dr. Beckmann színfogó kendővel, azonban nyugodtan együtt moshatja a fehéret a színessel. Nem kell többet szortírozni a szennyest, figyelni, hogy amikor egy bizonyos ruhát fel szeretnénk venni, akkor még időben összegyűljön annyi színes darab, amennyivel nyugodt szívvel elindíthatjuk a mosást. Ráadásul a Dr. Beckmann színfogó kendő, nemcsak a színkeveredéstől óvja meg a textíliákat, hanem a szennyeződésektől is véd.

Praktikum és divatPersze nem muszáj a mosóprogramot kevés ruhával elindíthatunk, de még belegondolni is rémes, hogy mennyi víz és energia, így pénz megy kárba egy félig megrakott mosódobnál.

De sohasem késő elkezdeni az ésszerűbb háztartásvezetést. Kis odafigyeléssel, és kevés pénzráfordítással óriási eredményeket érhetünk el. És talán még egy ruhával is meglephetjük magunkat.

 

Ingyenes termékmintáért kattints a www.dr-beckmann.hu-ra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top